5.1/10
Hotel Loutanis, Kolymbia

petre george, group of friends, 08/28/2016
DIRECT BOOKING traveler

Nu este pozitiva

Cazare slaba , maxim 1 stea , mincare proasta , din bauturi , doar cafeaua , in rest nu se poate bea nimic . Iar daca un turist roman a cumparat de baut din magazin si a dorit sa bea pe terasa de la piscina , a fost certat si pus sa plece cu bautura de pe terasa .

Clean: 5, Confort: 5, Location: 5, Services: 5, Staff: 5, Food: 4, Price: 7

Review about Kolymbia
Statiune frumoasa , daca nu esti foarte pretentios


6.1/10
Hotel Anavadia, Kolymbia

Cosmin Mircescu, couple, 08/13/2016
DIRECT BOOKING traveler

Noroc cu staff-ul...si camerele mari.

Mancarea la all inclusive nu merita! Toate alimentele pluteau in zeama de ulei. Mereu porc foarte repetitivi si mancarea de seara o re aduceam. Cum sa iei o banana taiata in bucatele si sa zici ca e all inclusive? Regret ca am fost cu direct booking si ca datorita lor rezervarea mea initiala nu a fost onorata! Si mi.au dat ca alternativa hotelul asta de nota 2. Hotel de 4 stele ziceti voi..mergeti acolo si vedeti ca abia daca atinge 3 stele

Clean: 8, Confort: 8, Location: 4, Services: 5, Staff: 9, Food: 3, Price: 6

Review about Kolymbia
Statiune aproape moarta. Mizerie. Cladiri abandonate. Plaja mizera plina de pietre si alte obiecte. Prost iluminata. Noroc sa ai sa te cazezi fix da fix in centru.


8.6/10
Irene Palace Hotel, Kolymbia

Popovschi Petru , family with children, 07/30/2016
DIRECT BOOKING traveler

Hotelul este bine poziționat linga mare , accesul pe plaja se face prin grădina hotelului, camerele sint ok cu moketa pe jos si aer cond. Camera cu vedere spre mare este alegerea perfecta. Pentru copii sunt activități mini club, mini disco , loc de joaca , pista carting , animale( ponei , măgar , păsări).plaja este curată nisip dar si pietriș pe alocuri dar e ok, apa cristalina curată .

Mincarea la all inclusiv a fost ok se putea si mai bine.in fiecare zi practic au fost aceleași feluri de Mincare

Clean: 8, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 10, Food: 8, Price: 8

Review about Kolymbia
Stațiunea e ok cu magazine, baruri, concerte Live ,teatru gratuit, pentru copii trenuleț , jocuri electronice , in general ai unde petrece seara