from 6 reviews likes Lindos, RodosOffers Lindos
9/10
Hotel Princess Andriana Resort Spa, Lindos

lr, group of friends, 08/18/2022
DIRECT BOOKING traveler

foarte bun hotelul

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 9, Price: 9

9.7/10
White Olive Premium Lindos Hotel, Lindos

CECILIA, couple, 06/22/2021
DIRECT BOOKING traveler

Am fost impresionați de curățenia întreținută zilnic, atAt 8n camere cat și tot exteriorul, calitatea serviciilor, a mAncărurilor delicioase și a amabilității și pronptitudinii angajatilor. Nota 10

Nu foarte negativă impresie ci doar ca un minus o reprezintă serviciul tv întrucAt sunt puține posturi iar majoritatea in poloneză. Vin și romAni, deci daca ar fi macar un post de știri romAnesc și un canal de filme subtitrate, ar fi perfect pentru seară..Apoi mai este muzica ambientala care nu se prea aude, trebuie un pic de viață la terasa și piscina.

Clean: 10, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 10, Price: 9

Review about Lindos
Natura generoasa in arbuști exotici și flori mirifice se scalda mereu in baia de soare ce strălucește pe insula iar adierea ușoară a vântului face ca stațiunea să aibă un aspect ireal de frumos


4.4/10
Hotel Pefkos Garden, Lindos

Potrivitu Elena, family with children, 07/04/2017
DIRECT BOOKING traveler

5

As dori sa fac o plangere referitor la acest hotel si agentiei Directbooking. Cum.am ajuns hotelul nu mai avea camere libere si 2 nopti ne.au trimis la alt hotel....noi cu copil de 1 an si parintii in varsta am stat pe drumuri.

Clean: 1, Confort: 1, Location: 7, Services: 1, Staff: 7, Food: 7, Price: 7

Review about Lindos
Statiunea buna, plaja ok, restaurante, magazine


8.7/10
Solemar Hotel, Lindos

Mihai, family with children, 03/25/2017

Personal f.f.f.f.f. amabil Mancare destul de buna ...la banii care i-am dat (1000 euro 2 persoane adulte ) , mancarea foarte diversificata si bine gatita ....inafara de fasole ....cred ca era la conserva ( pt cei din UK )!!!!! Mancarea era gatita in acea zi si mancata in acea zi ...ce ramanea se arunca ( venea cineva si o colecta...spre aruncare) Piscina si pentru bebelusi inclusiv ! LENJERIE CURATA SCHIMBATA ZILNIC !

Plin de martalogi din UK care stateau numai la piscina Wi-fi Semnal doar la bar si maxim et 1 Mobilier + Tv din camere de pe la 1900 toamna :)

Clean: 9, Confort: 8, Location: 8, Services: 9, Staff: 10, Food: 9, Price: 8

Review about Lindos
Super tare ca clima ( foarte cald dar adie vantul ....deci f. bine de stat la bronzat) se poate face si SURF Foarte aproape de orasul Rhodos ..... MUST VISIT RHODOS OLD TOWN !! DE MANCAT MUSAI LA COCONUT RESTAURANT !!!


7.9/10
Hotel Sunrise , Lindos

ELENA, family with children, 10/12/2016
DIRECT BOOKING traveler

AMPLASARE EXCELENTA PE MALUL MARII MEDITERANE, FACILITATI RESTAURANT-BAR-TERASA CU VEDERE LA MARE

CAMERE CURATE INSA MOBILIER SI DORARI VECHI

Clean: 9, Confort: 6, Location: 10, Services: 7, Staff: 7, Food: 9, Price: 7

Review about Lindos
PLAJA ORASULUI LINDOS EXCELENTA, CENTRU VECHI ORAS RHODOD SUPERB


8/10
Solemar Hotel, Lindos

cristina, group of friends, 09/12/2016
DIRECT BOOKING traveler

Camera mare, curata, asternut + prosoape schimbate in fiecare zi sau la 2 zile. Receptionare amabile si de ajutor cu informatii asupra statiunii, locurilor de interes din insula.

Mancarea putin diversificata. Seara standul cu tzatiki, ardei copti, sarmalute in foi de vita era neschimbat, iar mancarea gatita lasa de multe ori de dorit. Capitolul mancare foarte slab.

Clean: 9, Confort: 8, Location: 9, Services: 9, Staff: 9, Food: 5, Price: 7

Review about Lindos
Ixia o statiune de mare. plaja cu pietricele - trebuie cumparat incaltamin te speciala. Insula interesanta, mai ales Prasonisi mi-a placut foarte mult. Kalitea si plimbarea cu ambarcatiunea cu panze de asemenea frumos.