from 3 reviews likes Lozenets, BurgasOffers Lozenets
7.7/10
Hotel Oasis Del Mare, Lozenets

Raport relativ bun calitate pret, totusi nu cred ca merita sa treci granita pentru asa ceva.

Plaja e la o oarecare distanta, deci nu beneficiezi de all inclusive decat daca stai la piscina. Apropos de all inclusive, sezlongurile te costa 15 euro pe zi. Si surprinzator, nu e cum credeti, nu ti se dau sa iei acasa la pretul asta! Personalul e cam posac, gustul cafelei difera in functie de dispozitia chelneeului, dar zambetul le apare pe buze in momemtul in care ii stimulezi cu ceva! Asta nu difera prea mult de mentalitatea romanului!

Clean: 8, Confort: 8, Location: 7, Services: 7, Staff: 7, Food: 8, Price: 9

Review about Lozenets
Statiune foarte mica


6.4/10
Hotel Oasis Del Mare, Lozenets

Check in întârziat, dezinteres în a rezolva diferite probleme sau situații. Preturi exagerate la șezlonguri pe plaja. Lipsa beach-bar.

Clean: 6, Confort: 8, Location: 7, Services: 5, Staff: 5, Food: 7, Price: 7

7.3/10
Hotel Oasis Del Mare, Lozenets

Oferta mi s-a parut Ok dn punct de vedere calitate-pret, cu comentariul ca serviciile cel putin in perioada in care am fost noi nu erau tocmai de 4 stele - dar cum nu am platit mult si personalul in ansamblu a fost suficient de prietenos, acest aspect nu ne-a incurcat foarte tare. Locatia foarte frumoasa, complexul este recent construit, mancarea suficienta, chiar daca nu foarte variata. Personalul nu intelegea/ vorbea foarte bine engleza (de altfel, in afara de noi, am intalnit un singur cuplu de straini in hotel - si tot romani), dar au suplinit prin amabilitate. La hotel exista un mini-magazin cu diverse produse "de vacanta", respectiv

Ca aspecte de imbunatatit: - nu exista servicii de schimb valutar - nu se puteau face plati cu cardul - lenjeria nu a fost schimbata in cele 6 zile cat am stat acolo, iar prosoapele la fel, nu au fost inlocuite, doar luate din camera pe masura ce le-am folosit - serviciile "all inclusive" au insemnat de fapt pensiune completa, adica 3 mese pe zile si 2 gustari incluse; nu existau servicii de animatie la piscina, cel putin pentru copii - in zona inca se lucreaza, asa ca din cand in cand era zgomot de utilaje

Clean: 6, Confort: 7, Location: 8, Services: 6, Staff: 7, Food: 8, Price: 9

Review about Lozenets
Lozenets este o localitate care acum se dezvolta din punct de vedere turistic - probabil un fost sat pescaresc. Avantajul este ca nu arata atat de comercial, iar peisajul este foarte frumos.