from 9 reviews likes Russalka, VarnaOffers Russalka
8.7/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Plaja, golful cu malurile stAncoase, peisajul deosebit. Jacuzzi cu apă termală sulfuroasă a fost o surpriză plăcută. Micul dejun ok. Rezervația Yalata din Kamen Briagg la 10minute de mers cu mașina.

La 3 stele, mobilier f vechi, uzat, tocuri de la geamuri, usa de la intrare. Patul a fost confortabil, așternuturi și prosoape curate, camerele si băile curate, partea pozitivă. Este o cazare ok pt cei fără pretenții. Televizor vechi, mic, tub catodic . Există și cazare la 4 stele, mult mai bună, dar noi nu am găsit on ofertă.

Clean: 9, Confort: 7, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 8, Price: 9

Review about Russalka
Stațiunea a fost cândva prin anii 70-80 de top, administrată de francezi, Club Mediteranean, acum este parțial în abandon, dar totuși merită venit pt peisaj. Noi am stat 1 noapte și a fost ok, ne-am bucurat de ce este frumos.


8.4/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Peisajul superb Camera spațioasă și confortabilă.

Bateria de la chiuvetă veche. Apa pe jos in baie, care nu se scurge. Coșuri de gunoi stricate, fără saci. PAnze de păianjen in cameră. Frigiderul nu răcește. Ușa frigiderului era aproape fierbinte in exterior. Fără telefon in cameră. Nu sunt condiții de cameră deluxe 4stele, deci mult prea scump. Piscinele cu jacuzzi foarte vechi. Dușurile cu apă dulce de pe plajă nefuncționale. Personalul din restaurant nu vorbește lb. engleză și e foarte greu să te faci înțeles.

Clean: 8, Confort: 10, Location: 10, Services: 8, Staff: 7, Food: 9, Price: 7

9/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Locatie foarte frumoasa, comfort bun, servicii bune.

mancarea destul de lipsita de variatie. micul dejun a fost mereu acelasi in toate cele 7 zile in rest pui la fiecare masa

Clean: 10, Confort: 8, Location: 10, Services: 9, Staff: 10, Food: 7, Price: 9

4.1/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Peisaje frumoase,locuri salbatice,marea curata si cam atat.

Resortul se degradeaza de la an la an.Majoritatea camerelor de trei stele sunt jalnice.Nu ar trebui oferite spre inchiriere.Oferta all inclusive light a fost foarte light daca pot spune asa si aici ma refer doar la mancare.Daca ajungi prea tarziu la masa ai toate sansele sa mergi sa mananci in alte orase ca aici nu prea mai gasesti mare lucru.Despre bauturi nu mai vorbim:apa plata este de la robinet,minerala sau gazoasa nu exista,sucurile cred ca erau facute in cada si imbuteliate in bidoane de 5 litri."Doriti un suc?Aduceti bidonul si turnati in pahare!"Nici macar nu aveau un amarat de dozator.Ce sa mai vorbim de vin sau bere ?!Asa zisul barman disparea si uita sa mai apara poate ,poate renunti si traiesti cu impresia ca ai baut si bere. Crenwustii de la micul dejun nu prea erau pe placul turistilor dar ii regaseai la pranz in alte feluri de mancare sau altfel preparati.Frigaruile care nu au fost consumate cu o zi inainte le-am regasit a doua zi sub forma de tochitura impreuna cu crenwustii de la micul dejun .Si exemplele pot continua. Piscina exista probabil doar in poze pt.ca in realitate este o groapa plina cu moluz inconjurata de un gard din trestie.La disco a fost de vis nimeni nu lua parte la distractie dar nu stiu de ce!!!!

Clean: 2, Confort: 3, Location: 4, Services: 3, Staff: 8, Food: 3, Price: 6

Review about Russalka
DOAR PEISAJELE SUNT FRUMOASE


4.3/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Doar peisajul, relieful merita, e frumos.

Curatenia este ceva relativ strain pentru cameristele din Rusalka Se multumesc sa mature si sa ude baia cu un mop. De aspirator... vise!!! Paianjeni peste tot. Mancarea - sub orice critica! Restaurantul de trei stele e de cel mult una. A, si atentie unde tineti banii: cameristele fura ( in ultima zi ne-au usurat de niste lei)!

Clean: 3, Confort: 6, Location: 9, Services: 2, Staff: 4, Food: 2, Price: 4

5.7/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Bauturi gratuite numai la barul restaurantului si numai in timpul pranzului si al cinei. Mancarea foarte putin diversificata.

Clean: 7, Confort: 7, Location: 7, Services: 4, Staff: 4, Food: 4, Price: 7

Review about Russalka
Intreg complexul s-a degradat foarte mult fata de anii anteriori. Piscina nu mai este practicabila. Totul este lasat in paragina.


6.9/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

O stațiune situată pe maluri stAncoase, ascunsă între copaci, liniștită. Dimineața te trezești cu trilul păsărilor, iar diversitatea lor e imensă: mierle, pupeze, turturică, cuc etc. O diversitate enormă de copaci și diferite tufe. Smochinul crește ca o plantă sălbatică. O mulțime de locuri unde să te retragi cu jumătatea. Mare curată, golfuețe de vis. Ar fi fost aproape o vacanță ideală.

Să începem că prima zi eram unicii turiști în toată stațiunea, deci neajunsurile posibil că se trăgeau de aici. Pentru început All incluse promis de fapt era o pensiune completă, fără înghețata, deserturi, bar etc. Camera în care am fost cazați nu avea frigider. Televizorul de pe timpu lui Noe. Pentru a găsi comanda de la aer condiționat a trebuit de 4 ori de insistat la recepție și s-a găsit doar după o panaramă. Mobilă veche, dușul fără perdea, curățenia zilnică mai mult de formă. Era un grup de copii/adolescenți din Rusia, cu care dacă nimereai la masă era dezastru. Nu aviai de unde să cumperi o bere. Eu aveam cu mine, dar nu se permitea. A trecut cu ea după insistență.

Clean: 9, Confort: 4, Location: 10, Services: 4, Staff: 6, Food: 6, Price: 9

Review about Russalka
Ai impresia că ai nimerit în serialul :Lost: Cândva stațiunea a fost super, dar la moment lasă foarte mult de dorit. Lucrările de amenajare s-au început odată cu venirea noastră, deci nu ni-am putut folosi de nimic din infrastructura promisă. Dacă intenționați să plecați acolo, după confirmarea rezirvării la operator, faceți legătura pe e-mail cu administrația stățiunii și insistați asupră descrierii serviciilor oferite la pachetul dat și dotarea cu fotografiie camerilor unde veți fi cazat, apoi plătiți.


8.1/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

O statiune exceptionala pentru odihna si relaxare. Practic este un parc inchis cu iesire la mare, plaja in 2 mici golfuri, multi copaci, verdeata, relief stancos. Accesul automobilelor este interzis. In parc au acces doar turistii si nu pot intra localnici sau alti vizitatori turbulenti. Cel mai apropiat sat este la 3Km. In felul asta ai un plus de liniste si siguranta mai ales pentru familiile cu copii mici care pot alerga pe alei fara pericole. Ai si o piscina cu apa dulce amenajata pentru adulti si pt. copii. Exista si 5-6 bazine cu apa sulfuriasa termala foarte utile in zilele mai reci. Peisajul pe tarm este impresionant, mult deosebit de litoralul romanesc. Vizibilitate superba spre Cap Kaliakra. Cazarea se face in "casute" imprastiate in tot parcul. In casute sunt 2-4 camere cu intrare separata, un mic balcon etc. distribuite pe 1-2 etaje. Casutele sunt asezate in panta faomata de terasele calcaroase natirale ce coboara spre tarm. Multe au vedere la mare. Pentru miezul verii cand este foarte cald se poate alege o camera situata in padure. Nu e cazarea clasica in hotel cu zeci de camere, holuri comune etc.

Camerele de 3 stele pot fi uneori mai degradate. In general statiunea fiind cam veche pot aparea unele probleme.

Clean: 9, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 8, Food: 5, Price: 9

Review about Russalka
Daca ti-ai luat "all inclusive" ca sa te ghiftuiesti cu mancaruri sofisticate si cu bauturi fine ai dat gres. Se serveste o mancare normala si daca nu esti carcotas gasesti destul ca sa te saturi. Fie carne de pasare sau porc si mai rar peste, fie legume, salate etc. Desert modest, prajituri, placinte, fructe. Bautura se serveste doar la masa de pranz si seara si consta in vin bulgaresc alb si rosu.


5.6/10
Holiday Village Russalka Standard, Russalka

Very good location and area

- Broken TV (in 4* room). I have reported it 3 times but no response from staff of the resort - Expensive food and services

Clean: 5, Confort: 7, Location: 8, Services: 3, Staff: 3, Food: 6, Price: 7