from 7 reviews likes Vila Soti, Golden BeachOffers Vila Soti
9.3/10
Vila Soti, Golden Beach

Foarte aproape de plaja, in vila se mentine in permanenta curatenia, prosoapele se schimba impreuna cu lenjeria patului, asta nu mentioneaza nimeni, doamna Ana matura si spala zilnic. Camerele sunt simple dar curate, exact de ce ai nevoie pentru un sejur. Toata stima, iar ghidul Eugen in permanenta ne da sfaturi si ne-a raspuns la teleon cu tot ce am avut nevoie ( tot respectul ).

Clean: 10, Confort: 8, Location: 10, Services: 9, Staff: 9, Food: 10, Price: 9

Review about Golden Beach
5 stele, curatenie , liniste , toti sunt amabili, prietenosi


7.9/10
Vila Soti, Golden Beach

Vila Soti este in regula, cocheta, curata, foarte bine amplasata, chiar la 50 m de mare (asa cum apare si in descrierile dvs.). Personalul si serviciile nu sunt chiar demne de lauda, dar le putem cataloga ca fiind relativ ok.

Exista 3 aspecte pe care ar fi bine sa le cunoasca si ceilalti turisti inainte de a face aceasta alegere: 1. Masa (halfboard) nu s-a servit la Pefka, asa cum era specificat, ci la Cavo d'Oro (mai aproape ca distanta). NU ESTE BUFET SUEDEZ (si trebuia specificat)!!! Te serveau greu la masa si in fiecare zi am avut fix ACELASI mic dejun compus dintr-un ou fiert, o feliuta de sunca, o feliuta de cascaval, 4 feliute subtiri de rosie, un ceai sau cafea. La cina ne serveau greu pe noi cei cu "meniu fix" intrucat aveau prioritate clientii ocazionali. Cina a fost intr-adevar suficienta si diversificata, dar desertul a fost acelasi in fiecare seara - 2 feliute de pepene rosu servite pe o singura farfurioara mica. 2. Sunt foarte multe albine in zona. Era foarte dificil sa mananci pentru ca se asezau practic pe mancare (felia de sunca era preferata lor si le-o lasam de fiecare data, ca sa putem manca). Erau multe albine si pe plaja si iti intrau chiar si in camera. 3. Check-out-ul se realizeaza la o ora nefireasca - 09:00 dimineata. La ora 9 fara 5 minute vin si iti ciocane la usa... (si acest lucru trebuia specificat de catre agentie!!!) Noi am avut transport individual si nu a fost o problema, dar cei care merg cu autocarul, au copilasi, stau in curtea vilei, cu bagajele, in soare, pana la ora 13:00 (atunci vin autocarele) si este total neplacut daca nu stiai dinainte acest aspect.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 10, Services: 5, Staff: 5, Food: 7, Price: 10

Review about Golden Beach
Statiunea ni s-a parut ca celelalte pe care le cunoastem deja, gen Corfu, Lefkada, Halkidiki, nu foarte curata, nici foarte speciala. In schimb plaja si marea sunt minunate si "fac toti banii". Sezlongurile si umbrelutele sunt gratuite cu conditia sa faci consumatie (vin in permanenta printre sezlonguri si iti iau comanda).


8.1/10
Vila Soti, Golden Beach

Amplasament la cateva zeci de metri de plaja. Camere cu un pat dublu si unul de o persoana. Curat si gata de cazare la ora 11:30 cand am ajuns. Curte cu mese si umbrele atat la parter (strada) cat si la primul etaj. Gratar cu foisor in spatele cladirii.

Timp de sapte zile niciun schimb de asternuturi. Doua zile fara luat gunoiul si fara hartie igienica la baie.

Clean: 9, Confort: 9, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 9

Review about Golden Beach
Locatie excelenta, cu plaja incredibil de frumoasa si apa marii limpede-cristal. Taverne pentru toate gusturile si buzunarele.


8.3/10
Vila Soti, Golden Beach

amplasare excelenta

lipsa perdea dus la baie

Clean: 8, Confort: 8, Location: 10, Services: 8, Staff: 9, Food: 8, Price: 7

6.7/10
Vila Soti, Golden Beach

Foarte aproape de plaja

Baia era jalnica, cadita de dus se umplea mereu cu apa, deoarece scurgerea era infundata, rezervorul la wc defect, miros urat in baie

Clean: 6, Confort: 7, Location: 9, Services: 6, Staff: 6, Food: 7, Price: 6

7/10
Vila Soti, Golden Beach

Camere curate, prosoape schimbate la 3 zile, gazde primitoare

In ziua plecarii ni s-a cerut sa elibram camera la ora 9.00. La achizitia biletului camera se elibera la ora 12.

Clean: 7, Confort: 7, Location: 9, Services: 7, Staff: 7, Food: 7, Price: 5

Review about Golden Beach
Plaja mare fata de alte plaje din Thassos, apa super,nisip fin.


9/10
Vila Soti, Golden Beach

A fost un sejur excelent exact ce vroiam.

Clean: 9, Confort: 10, Location: 10, Services: 9, Staff: 8, Food: 7, Price: 10