Ski Canada iarna 2017
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 94.7EUR - 171.3EUR)
Hotel Whistler Cascade Lodge, Whistler

Hotel Whistler Cascade Lodge

Whistler, British Columbia, Canada

  • Hotel cu piscina exterioara  
  • Fara transport

Vacante ski Canada

Canada reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Canada sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Canada si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Canada pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Canada sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Canada oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Canada garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Canada va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Canada iarna 2017 - 2018 - Alege din 2 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Canada