Ski Irlanda iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (9 oferte, 105EUR - 105EUR)
Sneem Hotel, Munster

Sneem Hotel

Munster, Munster, Irlanda

  • Fara transport

  Vacante ski Irlanda

  Irlanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

  Partiile de ski din Irlanda sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Irlanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Irlanda pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Irlanda sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

  Conditiile de zapada sunt excelente in Irlanda oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

  Echipamentul de instalatii pe cablu din Irlanda garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Irlanda va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

  Oferte Ski Irlanda iarna 2021 - 2022 - Alege din 10 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Irlanda

  Intrebari frecvente despre Irlanda

  Care sunt cele mai apreciate si rezervate hoteluri din Irlanda?

  Hylands Burren Hotel, Beara Coast Hotel, Teach de Broc, Glor Na Farraige Holiday, Sneem Holiday Village sunt cele mai populare hoteluri din Irlanda

  Care sunt hotelurile ce au restaurant propriu din Irlanda?

  Trump International Golf, Sneem Hotel sunt cele mai apreciate hoteluri din Irlanda ce au restaurant propriu. Mai multe hoteluri ce au restaurant propriu din Irlanda.