Ski Olanda iarna 2019
Filtre: Categorie: Ski× (1 oferte, 50EUR - 500EUR)

Afiseaza harta

Vacante ski Olanda

Olanda reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

Partiile de ski din Olanda sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Olanda si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Olanda pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Olanda sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

Conditiile de zapada sunt excelente in Olanda oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

Echipamentul de instalatii pe cablu din Olanda garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Olanda va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

Oferte Ski Olanda iarna 2019 - 2020 - Alege oferta si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Olanda


  Cititi articolele despre Olanda de pe Blog-ul directbooking.ro

Citybreak in saboti de lemn

15.10.2014 Olanda

Organizarea unui city-break în Olanda nu a fost niciodată mai simplă! Datorită introducerii zborurilor low-cost spre Eindhoven, puteși bifa două destinații extrem de intersante în țara morilor de vânt.