Ski Slovacia iarna 2021
Filtre: Categorie: Ski× (396 oferte, 105EUR - 1000EUR)

Afiseaza harta
Villa Bianca, Liptovsky Mikulas

Villa Bianca

Liptovsky Mikulas, Slovacia, Slovacia

  • Fara transport
  Villa Jochmann, Batizovce

  Villa Jochmann

  Batizovce, Slovacia, Slovacia

   • Fara transport
   Villa Amelia, Rajecke Teplice

   Villa Amelia

   Rajecke Teplice, Slovacia, Slovacia

    • Fara transport
    Villa Harmonia, Tatranska Lomnica

    Villa Harmonia

    Tatranska Lomnica, Slovacia, Slovacia

     • Fara transport

     Ski in Slovacia

     Ski in Slovacia

     Faptul că Tatra oferă condiţii naturale ideale pentru practicarea sporturilor de iarna este cunoscut între timp şi în afara graniţelor din Slovaciei. Dar nu mulţi ştiu ciă iarna se pate schia în practic toate regiunile din Slovacia - într-un total de 100 de statiuni de schi! În prezent există, pe lângă centrele renumite din Tatra şi Fatra, centre ceva mai mici cu pârtii bine îngrijite din vest până la Munţii Beskydy în est.

     Vacante ski Slovacia

     Slovacia reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

     Partiile de ski din Slovacia sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Slovacia si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Slovacia pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Slovacia sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

     Conditiile de zapada sunt excelente in Slovacia oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

     Echipamentul de instalatii pe cablu din Slovacia garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Slovacia va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

     Oferte Ski Slovacia iarna 2021 - Alege din 395 oferte din statiuni cu skipass inclus si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Slovacia