Ski Statele Unite iarna 2017
Filtre: Categorie: Ski× (2 oferte, 50EUR - 500EUR)
Vintage Resort Hotel, Winter Park

Vintage Resort Hotel

Winter Park, Winter Park Denver, Statele Unite

  • Fara transport
  Hotel Fraser Crossing And Founders Pointe, Winter Park

  Hotel Fraser Crossing And Founders Pointe

  Winter Park, Winter Park Denver, Statele Unite

   • Fara transport

   Vacante ski Statele Unite

   Statele Unite reprezinta o destinatie moderna pentru ski, demna de atentia turistilor pentru servicii de calitate, a conditiilor excelente de ski si a ofertelor de cazare cu tarife accesibile.

   Partiile de ski din Statele Unite sunt amenajate in centrele principale montane ale statiuniilor din Statele Unite si sunt accesibile cu telegondola. Turistii pasionati de sporturile de iarna au la dispozitie partii in Statele Unite pentru toate nivelurile de dificultate: piste pentru incepatori, avansati si experti. In general partiile din Statele Unite sunt diversificate si se potrivesc oricarui tip de schior: partii pentru snowboarding sau alte sporturi extreme, ski nocturn, cross-country etc.

   Conditiile de zapada sunt excelente in Statele Unite oferind turistilor posibilitatea de a petrece un sejur din luna decembrie pana in luna martie, datorita tunurilor de zapada si a echipamentelor care se ocupa cu intretinerea partiilor.

   Echipamentul de instalatii pe cablu din Statele Unite garanteaza calitatea, confortul si siguranta turistilor si cuprinde mai multe tipuri de teleferice cum ar fi telegondole, telescaune, teleschiuri, baby-schiuri. In general, accesul catre teleferice se face pe baza unor cartele cu tarife avantajoase in functie de companie. La pachetele oferite de Direct Booking pentru ski Statele Unite va punem la dispozitie optionale pentru skipass/liftpass la cele mai mici preturi.

   Oferte Ski Statele Unite iarna 2017 - 2018 - Alege oferta si Rezerva online. Cele mai Bune Vacante si oferte de cazare la schi in Statele Unite