Statiuni si orase in regiunea Africa De Sud

Johannesburg este cel mai mare oraș din Africa de Sud, cu o populație de 3.225.812 de locuitori în 2001, și capitala provinciei Gauteng.

Statiunile si orasele din Africa De Sud unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Africa De SudObiective turistice in regiunea Africa De Sud Oferte Africa De Sud

Durban

Durban

Durban este un oraș situat în partea de vest a statului Africa de Sud, în provincia KwaZulu-Natal, port la Oceanul Indian. Orașul propriu-zis are o populație de peste 500.000 locuitori iar împreună cu aria metropolitană, ajunge la peste 3.000.000. Primii locuitori ai zonei, se pare că ar fi venit din nord, în anul 100.000 Î.Hr. În anul 1824, negustori ai Coloniei Capului, conduși de locotenentul britanic Francis Farewell, fondează pe malul golfului Natal o așezare cu numele de Port Natal. În 1835, Port Natal este redenumit Durban, după numele Sir Benjamin D'Urban, guvernator al Coloniei Capului între 1834 - 1837.
Johannesburg

Johannesburg

Johannesburg este cel mai mare oraș din Africa de Sud, cu o populație de 3.225.812 de locuitori în 2001, și capitala provinciei Gauteng. Orașul este poreclit de localnici ca „Jo'burg”, „Jozi” sau „eGoli”. Deși Johannesburg nu este capitala Africii de Sud, este sediul Curții Constituționale, cea mai înaltă curte din republică. Este printre cele mai noi orașe principale ale lumii, și printre singurele orașe majore din lume care nu sunt situate la coastă sau pe malurile unui râu principal. Cu o populație de aproape 8 milioane de persoane în zona metropolitană, Johannesburg este între primele 40 mari zone metropolitane din lume.