Statiuni si orase in regiunea Alpii Kitzbuhel Tirol

Daca vreti sa cunosteti mai multe regiuni de schi odata, va recomandam skipass-ul "Kitzbüheler Alpen", care permit accesul la cele 7 domenii schiabile Kitzbühel, SkiWelt Wilder Kaiser - Brixental, Alpbachtal, Wildschönau, Skicircus Saalbach Hintergle

Statiunile si orasele din Alpii Kitzbuhel Tirol unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Alpii Kitzbuhel TirolObiective turistice in regiunea Alpii Kitzbuhel Tirol Oferte Alpii Kitzbuhel Tirol

Kirchberg

Kirchberg

Foarte romantic, în centrul Alpilor Kitzbühel, este situată localitatea Kirchberg, la 837 m altitudine. Poate fi numită "sora mai mică a Kitzbühel“, deşi în ceea ce priveşte posibilităţile de cazare nu se lasă cu nimic mai prejos. Centrul localităţii este foarte frumos şi fără mult trafic. O mică zonă pentru pietoni vă invită la după-amiezi liniştite la cumpărături. Cei care doresc să profite odată de stilul de viaţa unic din Kitzbühel, nu trebuie să piardă ocazia unei excursii în această localitate! În special pentru familii şi începători o destinaţie ideală iar cu noua instalaţie 3S cu legături perfecte la domeniile schiabile ale Jochberg şi Pass Thurn.


Kitzbuhel

Kitzbuhel

În mijlocul Alpilor Kitzbüheler Alpen, între Kitzbüheler Horn şi Hahnenkamm este situată faimoasa staţiune dedicată sporturilor de iarnă Kitzbühel (760 m). Respiraţi atmosfera internaţională a acestui oraş romantic la poalele muntelui Hahnenkamm, locul de desfăşurare al legendarei competiţii cu acelaşi nume. Numeroase cafenele, restaurante şi magazine îşi deschid uşile pentru dumneavoastră. Printre produsele de marcă şi pentru toate buzunarele – de la îmbrăcăminte de toată ziua până la bijuterii “selecte” şi artă artizanală tradiţională – sigur veţi găsi suvenirul potrivit pentru dumneavoastră. Şi multe celebrităţi internaţională găsesc drumul către Kitzbühel, nu doar datorită domeniului schiabil excelent ci şi datorită Après-Ski-ului unic. Distracţie şi relaxare îi aşteaptă pe turiştii iubitori de apă în Aquarena, iar cei ce preferă adrenalina o pot găsi la cazino. Această localitate este situată ideal între regiunile Jochberg şi Hahnenkamm, unde puteţi ajunge în doar câteva minute cu mijloacele de transport gratuit.


Fieberbrunn

Fieberbrunn

Idilica staţiune Fieberbrunn (790 m) este situată în inima Alpilor Kitzbühel. Deoarece este cea mai mare staţiune a văii Pillersee de aici pleacă gratuit autobuze zilnic către toate localităţile învecinate. Prin asocierea cu vecinul Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang şi cu domeniile schiabile Zell am See/Kaprun, Fieberbrunn a intrat in Liga Campionilor. După o zi lungă pe pante, aveţi posibilitatea să vă aşezaţi în unul din frumoasele localuri de après-ski sau restaurante frumoase-baruri şi restaurante de schi, în afară de acestea însă turiştilor li se oferă o gamă largă de facilităţi de divertisment, de la parapantă până la un întreg "sat" cu saune. Pentru familiile aici există prin parc pentru copii cu numeroase oferte!


Kirchdorf

Kirchdorf

În mijlocul paradisului montan Wilder Kaiser şi al Alpilor Kitzbühel este situată mica staţiune romantică şi foarte potrivită pentru familii Kirchdorf, care şi-a păstrat de-a lungul secolelor farmecul de sătuc alpin. La o altitudine de 640 m această staţiune vă aşteaptă cu numeroase posibilităţi de relaxare, tot cu o notă individuală şi ospitalitate sinceră. Numeroase piste şi trasee vă aşteaptă fie la schi fond fie la drumeţii şi excursii - rute care trec pe lângă hanuri confortabile. Un mod special de a termina o zi de iarnă plină de activitate găsiţi la centrul Wellness Kaiserquell. Acest complex foarte modern dipune de zonă vital şi bazine cu tehnologie inovativă, saune, masaje şi un servicii foarte cuprinzătoare.


Brixen Im Thale

Brixen Im Thale

Brixen im Thale (la 794 m) este una din localităţile cele mai vechi din Tirol şi vă pune astfel la dispoziţie un peisaj dominat de ferme şi cabane tradiţionale, iar în centru vă aşteaptă străduţe înguste la o plimbare. Înconjurată de universul muntos unic al Wilder Kaisers şi Alpilor Kitzbühel este excepţională pentru practicarea sporturilor de iarnă. În centrul vechi vă aşteaptă, în zona pietonală, multe străduţe înguste la o plimbare iar de-a lungul întregii zile vă stau la dispoziţie cafenele, magazine şi oferte de petrecere a timpului liber, pentru mic şi mare. Seara profitaţi fie de oferta gastronomică variată fie de distracţia de la baruri şi discoteci. Brixen are legătură directă la domeniul mai mare al SkiWelt Wilder Kaise prin 2 telecabine. În plus, vizitatorii de iarnă ai Brixen au la dispoziţie o reţea foarte extinsă pentru schi fond şi o minunată rută la înălţime chiar în zona de schi.


Westendorf

Westendorf

Informaţii generaleWesterndorf, la o altitudine de 800 m, 3400 de locuitori, a primit acoladă "sat mai frumoase din Europa". Situat în centrul de pe Valea Brixental, pe un platou însorit din mijlocul Alpilor Kitzbüheler, Westerndorf oferă un fundal naturale intacte la unison cu o infrastructură modernă, orientate spre turistice.


Kossen

Kossen

Chiar în centru este situată cea mai importantă din staţiunile zonei de vacanţă Kaiserwinkl şi staţiunea sa principală Kössen (589 m). Confortabilul sat tirolez oferă tot ceea ce o inimă de schior îşi poate dori. Kössen este ideală pentru familii şi schiorii fond. Acest domeniu schiabil pentru copii are însă multe de oferit pe lângă schi. Centrul animat al localităţii vă aşteaptă la o plimbare sau o pauză într-una din cafenelele sau restaurantele sale. În cabane confortabile puteţi termina ziua liniştit şi plăcut, iar cei ce îşi doresc ceva mai dinamic pot să încerce Snow Tubing sau un zbor cu parapanta.


Jochberg

Jochberg

Micuţa staţiune alpină Jochberg se află chiar în centrul Alpilor Kitzbühel şi este astfel înconjurată de natură şi peisaje minunate. Domeniul schiabil începe practic în faţa casei şi abia aşteaptă să fie explorat! Dar şi în afara pârtiilor vă aşteaptă o gamă largă şi diversificată de oferte, sportive, culturale şi culinare - astfel nu se pune problema de plictiseală. Un program săptămânal plin este posibil, cu printre altele drumeţii ghidate, plimbări la lumina lunii şi seri animate. Jochberg abia aşteaptă să vă numere printre oaspeţii săi!


Waidring

Waidring

Staţiunea liniştită Waidring (781 m) este situată la poalele munţilor Lofer. Zilnic vă stau la dispoziţie autobuze pentru transport în localităţile învecinate din Pillerseetal. Waidring vă va fascina în special prin farmecul său tradiţional, iar domeniul de schi Steinplatte este cunoscut pentru condiţiile perfecte de zăpadă combinate cu multele ore de soare. Pe lângă distracţia pe plăci oferta este foarte variată şi în ceea ce priveşte petrecerea timpului liber. O atracţie specială este Biatron, o instalaţie unică din construcţii de zăpadă, inaugurată în cadrul campionatului mondial de biatlon din 2005.


Going Am Wilden Kaiser

Going Am Wilden Kaiser

La poalele Astberg (1.267 m) şi înconjurat de Alpii Kitzbühella sud şi Wilden Kaiser la nord se află Going, la o altitudine de 800 m. Satul tipic tirolez Going vă aşteaptă la o săptămână de relaxare. Deasupra localităţii se înalţă maiestuos Wilde Kaiser şi mulţi consideră că de aici se poate profita de cea mai frumoasă vedere asupra masivului. De la Astberg la Hohe Salve oferta de pârtii este gigantică - dar nu se lasă mai prejos nici în afara pârtiilor, iar la Going vă stă la dispoziţie în plus localul Stanglwirt care este cunoscut atât datorită faptului că atrage "lumea bună" din München şi Viena, cât şi pentru faimoasa "Weißwurst-Party".


Aschau

Aschau

Idilicul sat de munte Aschau vă aşteaptă chiar în centrul Zillertal, între Kaltenbach şi Zell am Ziller. Staţiunea mică şi liniştită este compusă din Aschau însăşi şi multe cătune pe munte şi în vale. Aşezarea centrală este un vis pentru toţi împătimiţii de schi, deoarece de aici puteţi accesa direct 2 domenii schiabile extraordinare: Hochfügen-Hochzillertal şi Zillertal Arena, cu legături rapide, comode şi gratuite prin skibus. Coborârea de vale cu nocturnă este o autentică delicatesă, dar şi derdeluşul Lengstein este iluminat pe seară şi cu siguranţă şi pe placul celor mai mare. Relaxare şi refacere vă oferă în schimb o plimbare cu sania trasă de cai prin peisajul înzăpezit sau ore plăcute în companie la unul din numeroasele refugii rustice.


Schwendt

Schwendt

Romantica staţiune Schwendt este situată la o altitudine de 700 m în regiunea turistică Kaiserwinkl. Este cea mai aproape de versantul masivului Wilden Kaisers şi la poalele Unterberghorn (1.773 m). În loc de turism de masă vă aşteaptă aici relaxare şi linişte. Nu există hoteluri mari, ci doar pensiuni confortabile şi familiare. Domeniul schiabil de care aparţine - Hochkössen - poate fi accesat foare comod din învecinata Kössen (cca. 5 km) şi dispune de 30 km pârtii şi 10 instalaţii pe cablu, care vă permit accesul la pârtiile cu grad de dificultate în mare majoritate uşor şi mediu. Localurile tradiţionale vă oferă o atmosferă primitoare pentru o seară gustoasă.



Erpfendorf

Erpfendorf

Informaţii generale631 m deasupra nivelului mării 943 de locuitori



Pass Thurn

Pass Thurn

Pass Thurn este situat la 1274 km altitudine în Alpii Kitzbühel. Cele mai apropiate staţiuni din vale în trecătoarea Alpenpass, care leagă Tirolul cu Pinzgau, sunt Kitzbühel la nord şi Mittersill la sud. Pe lângă o vedere panoramică unică împrejurimile Pass Thurn includ un peisaj mlăştinos (smârc), care este astăzi protejat ca rezervat natural şi unde există 3 tipuri diferite de plante carnivore. Pasul, alcătuit în era glaciară, este excelent pentru împătimiţii de schi fond. La o altitudine de 1.250 m este situată pârtia de schi fond panoramică de 10 km Hochmoor, care vă aşteaptă nu doar cu o vedere unică asupra Hohe Tauern, ci duce şi prin pădurea înzăpezită conferindu-vă un sentiment de linişte absolută. Schiorii şi boarderii au în plus de aici acces direct la domeniu schiabil Kitzbühel: telescaunul "Resterhöhe" îi duce cu viteza vântului la pârtii. De la Hollersbach ajungeţi pe munte cu instalaţia Panoramabahn.