Statiuni si orase in regiunea Ancona

Situat in zona de coasta a Marii Adriatice, orasul Ancona este capitala administrativa a regiunii Marche si totodata unul dintre porturile reprezentative ale acesteia. Apropierea de Roma si Bologna, cadrul natural pitoresc precum si profilul cultural innascut i-au permis sa se dezvolte ca destinatie turistica.

Asezarea a fost intemeiata in secolul IV i. Hr. de colonistii greci sositi din Siracusa, pe doua dealuri (Monte Conero si Monte Astagno) ce i-au conditionat forma de amfiteatru organizat in jurul portului. Mai tarziu, in anul 115 d. Hr.

Statiunile si orasele din Ancona unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

AnconaObiective turistice in regiunea Ancona Oferte Ancona

Ancona

Ancona

Situat in zona de coasta a Marii Adriatice, orasul Ancona este capitala administrativa a regiunii Marche si totodata unul dintre porturile reprezentative ale acesteia. Apropierea de Roma si Bologna, cadrul natural pitoresc precum si profilul cultural innascut i-au permis sa se dezvolte ca destinatie turistica. Asezarea a fost intemeiata in secolul IV i. Hr. de colonistii greci sositi din Siracusa, pe doua dealuri (Monte Conero si Monte Astagno) ce i-au conditionat forma de amfiteatru organizat in jurul portului. Mai tarziu, in anul 115 d. Hr.