Statiuni si orase in regiunea Andaluzia

Jaen este un oraş în Spania, in zona de centru-sud; numele este derivat din cuvântul arabesc Jayyan (intersectia de drum de caravane). Este capitala provinciei Jaén. Acesta este situat în comunitatea autonomă Andaluzia.

Statiunile si orasele din Andaluzia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

AndaluziaObiective turistice in regiunea Andaluzia Oferte Andaluzia

Almunecar

Almunecar

Almuñécar şi La Herradura formeaza capitala turistica din Costa Tropical. Aceasta intindere relativ necunoscuta a coastei de sud a Spaniei aparţine de provincia Granada din Andaluzia si se află între cunoscutele Costa del Sol la vest şi coasta Almería la est. In aceasta zona continentul Africa încearcă si reueste vizibil, sa alunece sub Europa. Rezultatele spectaculoase sunt cele care creaza geografia speciala din Costa Tropical, dar si climatul sau, spre deosebire de orice altă coastă din sudul Spaniei. Dealurile accidentate coboara abrupt catre mare.


Almeria

Almeria

Almería este capitala provinciei Almería în Andaluzia, Spania. Orasul este situat pe coasta Marii Mediterane si are o populaţie de 189.789 de locuitori. Oras principal al provinciei cu acelasi nume, Almeria era un important port la marea Mediterana inca din timpuri romane (Portus Magnus), fiind cunoscut arabilor ca Al-Mariyya (oglinda marii). Deasupra orasului se afla doua castele pitoresti. Cartierul vechi se caracterizeaza prin stradute inguste si fatade varuite. Pe langa o bogata istorie si cultura, orasul Almeria ofera plaje, munti, rezervatii naturale costale si oferte gastronomice de neuitat.


Cadiz

Cadiz

Cadiz este un oras situat pe Costa de la Luz, intalnind Atlanticul, intr-o regiune bogata in peisaje spectaculoase, plaje intinse cu nisip fin, auriu si localitati rurale incantatoare, majoritatea construite pe dealuri, precum Arcos de La Frontera sau Grazalema. Portul andaluzian Cadiz este situat in jurul unei stanci de calcar ivita in mare, la capatul unui promontoriu de 9 km lungime, ce inainteaza in Golful Cadiz si este legat de partea continentala printr-un pod - Puente de Peaje. Orasul Cadiz este protejat de valurile violente cu ajutorul unor ziduri inalte de pana la 15 m.


Conil De La Frontera

Conil De La Frontera

Conil de la Frontera oferă turistilor o atmosfera specifica si tradiţionala andaluza, cu strazi pietruite, dansuri flamenco, baruri tapas autentice şi, desigur, plaje splendide. Binecunoscuta printre turistii spanioli, statiunea revine la viaţă în timpul verii cu forfota specifica. Francisco La Fontanilla este locul de petrecere principal în Conil de la Frontera. Există, de asemenea, ruine maure pregatite pentru a fi explorate (deşi acestea sunt situate pe străzile laterale şi pot fi greu de găsit), magazine elegante şi o mulţime de restaurante excelente in care merita sa incercati fructele de mare.


Chiclana De La Frontera

Chiclana De La Frontera

Chiclana de la Frontera este un oraș și municipiu în sud-vestul Spaniei, în provincia Cadiz, Andaluzia, în apropierea Golfului Cadiz. Ea aparține Asociației Municipiilor din Golful Cádiz (Bahía de Cádiz), capitala provinciei Cadiz, Jerez de la Frontera, San Fernando, El Puerto de Santa María, Puerto Real și Rota care formează de-a treia cea mai mare zona metropolitana din Andaluzia, în spatele Sevilla și Malaga, și a douăsprezecea cea mai mare din Spania.


Isla Canela

Isla Canela

Isla Canela este o insula naturala unita printr-un pod de Ayamonte (Huelva), un oraş cu farmec pur andaluz. Acesta este situat în sud-vestul Spaniei, în provincia Huelva, între Oceanul Atlantic şi Algarve, Portugalia. Împărtăşeşte farmecul atât al Andaluziei cat şi al regiunii Algarve şi este situat într-o zonă de coastă cu un peisaj spectaculos, cu plaje intinse de nisip. Frumoasa plaja de 7 kilometri de nisip fin, auriu este cea care atrage turistii la Isla Canela. Pentru pasionaţii de golf există un club de golf cu 18 găuri, un port si un centru comercial, magazine, baruri şi restaurante.


Matalascanas

Matalascanas

Matalascañas este o stațiune populară, modern, situat într-o zonă frumoasă de dune de coastă extinse și plaje de nisip. În ciuda gust de dezvoltare mare creștere satului, care este unul dintre cele mai grave de-a lungul stretch Huelva a Costa de la Luz, Matalascañas are unele caracteristici rambursarea; și anume, plaja și apropierea sa de Parque Nacional de Doñana.


La Linea De La Concepcion

La Linea De La Concepcion

La Línea de la Concepción este un municipiu în. provincia Cádiz, Andaluzia, Spania cu o populație de 60.951 locuitori. Orașul de coastă La Línea de la Concepción - mai cunoscut pur și simplu ca „La Línea” (care înseamnă „linia de frontieră” în spaniolă), este adesea denumit „Poarta de intrare în Gibraltar”.


Isla Cristina

Isla Cristina

Isla Cristina este un oraș și municipiu situat în provincia Huelva, Spania. Conform recensământului din 2009, orasul are o populatie de 21,324 locuitori.


Algeciras

Algeciras

Un oraș port de mare, care leagă două continente, Europa și Africa, precum și la punctul de conexiune între două mări, Marea Mediterană și Oceanul Atlantic.


Mazagon

Mazagon

Ca și alte orașe mari Mytilini este construit pe șapte coline și este plin de istorie. Mytilini este, de fapt unul dintre cele mai cultural luminat orase din Grecia, probabil, din cauza apropierii sale de coasta Asiei Mici, unde grecii antici au înflorit până 1,922 când au fost evacuați cu forța de către turci.


Huelva Area

Huelva Area

Huelva este o provincie din sudul Spaniei, în partea de vest a comunităţii autonome Andaluzia. Se învecinează cu Portugalia, provinciile Badajoz, Sevilla, şi Cádiz şi Oceanul Atlantic. Capitala sa este Huelva. Dezvoltarea turistică tardivă a provinciei a permis o planificare a oraşului mai bună decât în alte regiuni de pe coasta spaniolă. Islantilla şi Isla Canela sunt un exemplu al aceastei încercari de a se dezvolta într-o formă mai coerentă. Deşi, într-o masura mai mică în comparaţie cu alte regiuni, presiunea urbană continuă. Alte zone turistice sunt Nuevo Umbria, Nuevo Portil, Punta del Moral, La Antilla şi Urbasur.


Jaen

Jaen

Jaen este un oraş în Spania, in zona de centru-sud; numele este derivat din cuvântul arabesc Jayyan (intersectia de drum de caravane). Este capitala provinciei Jaén. Acesta este situat în comunitatea autonomă Andaluzia. Jaen este un oras pe care fiecare iubitor al Andaluziei ar trebui să-l viziteze, in care sa se distreze şi, dacă este posibil, sa-si petreaca o bună parte a timpului pentru a-l cunoaste. Nu numai oraşul are o istorie veche şi fascinantă, dar si castelul care isi ridica turnurile deasupra străzilor sinuoase si care oferă unele dintre cele mai fascinante privelisti catre Andaluzia.


Baeza

Baeza

Baeza este un oraş de aproximativ 16.200 de locuitori în Andaluzia, Spania, în provincia Jaén, aflat pe o stâncă în Loma de Baeza, o zona de munte între râul Guadalquivir la sud şi afluentul său Guadalimar la nord. Este cunoscut astăzi ca având cele mai multe dintre exemplele cele mai bine conservate ale arhitecturi Renasterii italiene în Spania. UNESCO a adăugat Úbeda şi Baeza la lista Patrimoniului Mondial în anul 2003.