Statiuni si orase in regiunea Andros

Andros este una dintre cele mai apropiate insule grecești de Atena și o destinație populară de week-end pentru atenieni. O insulă atractiva cu istorie bogata, Andros se distinge pentru arhitectura eleganta a Chorei, peisajul verde din interior și plaje fabuloase. Batsi este cel mai turistic loc dezvoltat în insula Andros și este înconjurat de plaje minunate, ce include Golden Beach și Agios Petros. Printre cele mai frumoase plaje sunt Ahla, Vitali și Vlychada, dar drumul la aceste plaje este pe carare. O vizită la Chora, capitala, va duce la muzee de artă interesante care găzduiesc frecvent expoziții mondiale.

Statiunile si orasele din Andros unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

AndrosObiective turistice in regiunea Andros Oferte Andros

Andros Insulele Ciclade

Andros Insulele Ciclade

Andros este cea mai nordica fasie de pamant din grupul de insule grecesti Ciclade, cu o indelungata traditie navala. Peisajele sale impresionante sunt prezente pe aproape orice carte postala. Dincolo de plajele de nisip specifice evidente oricarui peisaj de la malul marii, aceasta regiune incanta si prin coastele sale stancoase, prin zonele de munte care alterneaza cu campiile fertile, prin vegetatia luxurianta si prin fluxurile abundente de apa care curg pe aici.


Andros Town

Andros Town

Andros Town este o așezare situată în partea de nord-est a insulei Andros, componentă a arhipelagului Bahamas. La recensământul din 1990 localitatea avea 2.730 locuitori.


Batsi

Batsi

Batsi face parte, de asemenea, din municipiul Hydroussa. Acesta este situat la 7 kilometri distanță de Gavrio, separat de acesta de plaje frumoase de nisip, mici porturi pitorești și golfuri ascunse. La fel ca Gavrio, Batsi era un sat de pescari. A devenit acum cel mai turistic loc din Andros și, prin urmare, este principala stațiune a insulei. În ciuda caracterului său turistic, Batsi a păstrat un farmec tradițional și pitoresc.