Statiuni si orase in regiunea Australia De Sud

Adelaide este capitala si cel mai poluat oras al statului australian Australia de Sud. Este al cinci-lea oras ca marime din Australia si este cunoscut ca fiind orasul bisericilor. Adelaide are o populatie estimata la peste 1,28 milioane locuitori. Adjectivul folosit pentru a descrie locuitorii si alte calitati ale orasului este "Adelaidean".
Adelaide este un oras de coasta, situat pe malul estic al golfului St. Vincent, pe campiile Adelaide in nordul peninsulei Fleurieu. Suburbiile ating 20 km de la coasta pana la poalele dealurilor insa se extind 100 km de la oraselul Gawler in partea nordica, pana la Sellicks Beach in sud.

Statiunile si orasele din Australia De Sud unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Australia De SudObiective turistice in regiunea Australia De Sud Oferte Australia De Sud

Adelaide

Adelaide

Adelaide este capitala si cel mai poluat oras al statului australian Australia de Sud. Este al cinci-lea oras ca marime din Australia si este cunoscut ca fiind orasul bisericilor. Adelaide are o populatie estimata la peste 1,28 milioane locuitori. Adjectivul folosit pentru a descrie locuitorii si alte calitati ale orasului este "Adelaidean". Adelaide este un oras de coasta, situat pe malul estic al golfului St. Vincent, pe campiile Adelaide in nordul peninsulei Fleurieu. Suburbiile ating 20 km de la coasta pana la poalele dealurilor insa se extind 100 km de la oraselul Gawler in partea nordica, pana la Sellicks Beach in sud.