Statiuni si orase in regiunea Austria Superioara

Upper Austria are și arată tot ce are mai frumos întreaga Austrie, este un mix de lacuri montane cu apă critalină, păduri, câmpii și munți. Locul este înconjurat de Dunăre, pădurile bavareze și regiunea Waldviertel și oferă vacanțe plăcute în satele liniștite de munte.

Statiunile si orasele din Austria Superioara unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Austria SuperioaraObiective turistice in regiunea Austria Superioara Oferte Austria Superioara

Linz

Linz

Linz (populatie 200.000) este un oras din nord-vestul Austriei, pe fluviul Dunare. Este capitala Austriei Superioare (Oberösterreich). In apropiere de Linz, se afla orasul Leonding, unde sunt inmormântati parintii lui Adolf Hitler. Adolf Hitler insusi a mers la scoala ("Fadingergymnasium") in Linz, dar a plecat inainte sa o termine, schimbând scoala cu una din Steyr (Austria Superioara). Compozitorul Wolfgang Amadeus Mozart a scris Simfonia a 36-a (1783) in Linz pentru un concert ce trebuia sa aiba loc aici, lucrarea fiind astazi cunoscuta ca si Simfonia Linzului.


St. Wolfgang Im Salzkammergut

St. Wolfgang Im Salzkammergut

Informaţii generaleSt. Wolfgang superb poziţionat de lac 'Wolfgang See' într-o vale de munte unic, are ceva de oferit pentru toată lumea: tradiţie şi cultură, recreere şi relaxare, precum şi o varietate uimitoare de facilităţi sportive. Sat, situat la un nivel mare de 540 m cu 2.762 de locuitori. este bine cunoscut pentru biserica sale destul de secolul XV şi străzile sale romantice cu magazine, cafenele şi restaurante. Nu rataţi pentru a vizita legendarul White Horse Inn. Viata de noapte este mărită în St. Wolfgang. Bucuraţi-vă momente paşnică ca seturi de soare în spatele munţilor şi viaţa de noapte incitante în jurul Lacul Wolfgangsee.


Gosau

Gosau

Informaţii generaleGosau sînt Dachstein minciuni, cu 2000 de locuitori, la o altitudine de 767 m în cea mai mare statiune de schi din Austria. Alături de multe atractii turistice şi prioritatea ridicat de confort si ospitalitate, Gossau locuri de mare importanţă pe protejarea său rural. Oaspeţii vor găsi încă aici caracterul tipic de familiară şi pământesc fermele montane şi puţin satelor din lemn. Puteti sa va odihniti într-adevăr sufletul tău aici. "Afară cu viaţa de zi cu zi - în cu Gosau!"



Gmunden

Gmunden

Gmunden este un oraș în Austria Superioară, Austria, în districtul Gmunden. Acesta este mult mai frecventat ca o statiune de refacere și de vară. Există un număr mare de excursii și puncte de interes in jurul Gmunden, in special demn de menționat fiind Traun Fall, 10 mile (16 km) la nord de Gmunden, un castel numit Schloss Ort și producătoarea de ceramica Gmunden Keramik, o fabrică de ceramică.


Bad Ischl

Bad Ischl

Bad Ischl este un oraş-spa în Austria. Acesta se află în partea de sud a Austriei Superioare, pe râul Traun în centrul regiunii Salzkammergut. Oraşul este format din localitatile Ahorn, Bad Ischl, Haiden, Jainzen, Kaltenbach, Lauffen, Lindau, Pfandl, Perneck, Reiterndorf şi Rettenbach. Bad Ischl este legat de satul Strobl prin râul Ischl, care se scurge de la Wolfgangsee la Lacul Traunsee, în care se varsa.


Bad Goisern

Bad Goisern

Staţiunea balneară liniştită Bad Goisern este situată la o altitudine de aproximativ 500 m în frumoasa regiune Salzkammergut. La nord se învecinează cu faimosul oraş imperial Bad Ischl, unde se află reşedinţa împăratul Franz Joseph I al Austriei care a vizitat-o în mod regulat în timpul lunilor de vară. Între acest oraşul istoric, munţi impunători şi lacul Hallstatt la sud - Bad Goisern oferă o experienţă de neuitat. Familiile şi toţi cei care caută linişte şi relaxare vor fi încântaţi. Iubitorii disciplinelor nu au nici ei motive de plângere, deoarece ei vor găsi aici un mic paradis de schi fond. Cei care preferă să se dedice disciplinelor alpine sunt aşteptaţi la domeniul schiabil "Dachstein West" cu condiţii ideale la cca. 20 de kilometri depărtare.



Obertraun

Obertraun

Obertraun, Austria Superioară este un sat în Salzkammergut, o regiune din Austria. Acesta este situat în apropiere de Hallstätter See (Lacul Hallstatt) și Hoher Dachstein. Obertraun este o populară destinație de vacanță care oferă activități, cum ar fi schi, snowboarding în timpul iernii și ciclism montan, înot și caiac-canoe în timpul verii.


Hinterstoder

Hinterstoder

Satul montan Hinterstoder este centrul idilic al regiunii Pyhrn-Priel, din Austria Superioară. Staţiunea este situată la 600 m altitudine în Stodertal, la cca. 140 km la est de Salzburg. Hinterstoder este renumită ca şi gazdă a competiţii de Cupă Mondială în Slalom Gigant şi Super-G, dar şi ca staţiune de refacere pentru toate tipurile de schiori. La muntele local al Hinterstoder, Hutterer Höss, vă aşteaptă un domeniu primitor pentru mic şi mare cu coborâri de cupă mondială şi pârtii fun. Pe fundalul culisei înzăpezite a Toten Gebirge vă aşteaptă în plus numeroase şi variate posibilităţi de petrecere a timpului liber în natură. Iubitorii sporturilor de iarnă se pot distra în întinsa vale Stodertal la drumeţii cu rachetele de zăpadă, la derdeluş, la patinoar şi multe altele. În Hinterstoder tradiţie se scrie cu T mare. În muzeul local "Alpineum" puteţi vizita expoziţii şi fi spectator la diverse piese de teatru şi concerte. În staţiune vă aşteaptă localuri gastronomice, restaurante şi cafenele la o gustare, fie la o pauză în ziua de schi, fie la finalul acesteia. Pasionaţii sporturilor de iarnă se pot bucura în Hinterstoder mereu de o vacanţă reuşită.


Wels

Wels

Wels este al doilea cel mai mare oras din Austria Superioară, situat în partea de nord a Austriei, pe râul Traun lângă Linz. Wels este situat în Hausruckviertel la o altitudine de 317 m. De la nord la sud, se extinde peste 9.5 km, de la vest la est, peste 9.6 km. 3,4% din suprafața este acoperită cu păduri, 23,5% este folosit pentru agricultură.


Windischgarsten

Windischgarsten

Windischgarsten este încorporată în uimitoarea regiune de vacanță Pyhrn-Priel, o zonă de agrement, care se mândrește cu un număr infinit de lumini și comori naturale. Respira aer proaspăt și curat, fa o baie relaxantă în apele cristaline, bucurati-va de rafting, pescuit, parapantă, călărie, ciclism montan, patinaj pe role sau tenis. Windischgarsten le are pe toate.


Traunkirchen

Traunkirchen

Mica staţiune pitorească Traunkirchen se afla la o altitudine de 422 m, la frumosul lac Traun în Salzkammergut. În plus faţă de ospitalitatea şi tradiţiile interesant, extrem de atractive pentru vizitatori sunt peisajele uimitoare ale Salzkammergut, priveliştea frumoasei panorama montane şi asupra lacului idilic va încânta pe oricine. Centrul Traunkirchen este pe o peninsulă pe malul de vest al lacului şi este dominat de fundalul impresionant al Traunstein (1691 m). Având în vedere situarea sa specială, staţiunea oferă o mulţime de varietate pentru toate gusturile. Pentru turiştii dinamici există aproximativ 8 km de trasee pentru drumeţii de iarnă, un derdeluş şi aproximativ 14 km pentru schi fond, cei care caută relaxarea pot face o plimbare romantică cu sania trasă de cai.