Statiuni si orase in regiunea Baden Wurttemberg

Stuttgart este capitala landului german Baden-Württemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oras al landului. Este al saselea oras din Germania ca dimensiune, iar "Regiunea Stuttgart" este a patra conurbatie a tarii. Este impartit in 23 de districte (Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach etc.). Orasului Stuttgart i se mai spune Schwabenmetropole (metropola svaba), o trimitere la dialectul Swabian vorbit de catre localnici. In acest dialect, numele orasului este pronuntat Schturget sau Schtuagerd.

Se afla in centrul regiunii sud-vestice Stuttgart, in apropierea muntilor Padurea Neagra, din care izvoraste, pe langa Dunare, si raul Neckar, care strabate acest oras.

Statiunile si orasele din Baden Wurttemberg unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Baden WurttembergObiective turistice in regiunea Baden Wurttemberg Oferte Baden Wurttemberg

Stuttgart

Stuttgart

Stuttgart este capitala landului german Baden-Württemberg. Cu peste 590.000 de locuitori, este cel mai mare oras al landului. Este al saselea oras din Germania ca dimensiune, iar "Regiunea Stuttgart" este a patra conurbatie a tarii. Este impartit in 23 de districte (Bad Cannstatt, Möhringen, Stammheim, Feuerbach etc.). Orasului Stuttgart i se mai spune Schwabenmetropole (metropola svaba), o trimitere la dialectul Swabian vorbit de catre localnici. In acest dialect, numele orasului este pronuntat Schturget sau Schtuagerd. Se afla in centrul regiunii sud-vestice Stuttgart, in apropierea muntilor Padurea Neagra, din care izvoraste, pe langa Dunare, si raul Neckar, care strabate acest oras.


Black Forest Baden Baden

Black Forest Baden Baden

Baden-Baden este un oraș în vestul Germaniei, situat la poalele munților Pădurea Neagră. Orașul are circa 55.000 de locuitori și este o stațiune balneară de renume mondial. Localitatea a fost fondată de romani în secolul I d.Hr., numindu-se inițial Aurelia Aquensis.



Baden Baden

Baden Baden

Baden-Baden este un oraș în vestul Germaniei, situat la poalele munților Pădurea Neagră. Orașul are circa 55.000 de locuitori și este o stațiune balneară de renume mondial. Localitatea a fost fondată de romani în secolul I d.Hr., numindu-se inițial Aurelia Aquensis, astăzi, în oraș se mai păstrează ruinele băilor romane.


Feldberg

Feldberg

Feldberg varaBucura de natura şi de soare - aici veti fullfill toate vacanţă-visele tale! Titisee, Schluchsee şi Windgfällweiher vă invită pentru înot, precum şi cele încălzită în aer liber-bazine în Neustadt, Schluchsee şi Titisee. Bucuraţi-vă de natura minunat de un Ciclism-turneu de-a lungul singed Bike-Trasee. În Todtnau veţi găsi un distractiv-parc cu coborâre-cursa si scaun de ridicare. Sau, de asemenea, puteţi descoperi Schwarzwald de hrana - face un tur până la Feldberg şi veţi aprecia ecranul fantastice oprit Schwarzwald. Uitaţi agitat şi stres - juca golf la golf-Curtea "Obere Alp" navă Stühlingen şi Bernau şi bucuraţi-vă de vederea fantastice.


Sindelfingen

Sindelfingen

Sindelfingen este un mic oraș din sudul Germaniei din Baden-Württemberg. Are o suprafata totala de 50.85 km² si o populatie de 60745 locuitori. Orașe: Böblingen, Stuttgart (15 km), Leonberg. Cel mai înalt punct este la 531 de metri deasupra nivelului mării, iar la nord se află Glemswald.