Statiuni si orase in regiunea Bangkok Metropolitan Region

Bangkok, capitala Thailandei, este un oras plin de viata, aglomerat si foarte exotic. Numit adesea “Orasul Ingerilor” sau “Venetia Orientului”, Bangkok-ul are nu mai putin de 22 de zone care merita cu prisosinta titlul de “centru al orasului”, peste 400 de temple, 800 de hoteluri si o multime de zgarie-nori.

Orasul a inceput ca un mic targ, sub numele de Bang Makok, iar numele complet este Krung Thep Maha Nakhon. Bangkok este locul in care cladirile foarte inalte se construiesc cu o rapiditate uimitoare. Bogatia culturala si nenumaratele locuri care pot fi vizitate transforma Bangkok-ul in una din cele mai cautate destinatii de vacanta din Asia.

Statiunile si orasele din Bangkok Metropolitan Region unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Bangkok Metropolitan RegionObiective turistice in regiunea Bangkok Metropolitan Region Oferte Bangkok Metropolitan Region

Bangkok

Bangkok

Bangkok, capitala Thailandei, este un oras plin de viata, aglomerat si foarte exotic. Numit adesea “Orasul Ingerilor” sau “Venetia Orientului”, Bangkok-ul are nu mai putin de 22 de zone care merita cu prisosinta titlul de “centru al orasului”, peste 400 de temple, 800 de hoteluri si o multime de zgarie-nori. Orasul a inceput ca un mic targ, sub numele de Bang Makok, iar numele complet este Krung Thep Maha Nakhon. Bangkok este locul in care cladirile foarte inalte se construiesc cu o rapiditate uimitoare. Bogatia culturala si nenumaratele locuri care pot fi vizitate transforma Bangkok-ul in una din cele mai cautate destinatii de vacanta din Asia.