Statiuni si orase in regiunea Bavaria

Situat pe raul Isar. München este capitala landului (Bundesland-ului) Bavaria (Bayern) și al treilea oraș ca mărime din Germania, după Berlin și Hamburg, cu o populație de cca. 1,3 milioane locuitori.

Statiunile si orasele din Bavaria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

BavariaObiective turistice in regiunea Bavaria Oferte Bavaria

Munchen

Munchen

Numele orașului este legat de o colonie (în locul numit Petersbergl) a unor călugări proveniți de la mănăstirea Schäftlarn. Nu se cunoaște data exactă a fondării așezării. Prima atestare documentară datează din 1158 sub în latina medievală villa Munichen, în timpul lui Heinrich der Löwe (Henric Leul), duce de Saxonia. O jumătatate de secol mai târziu localitatea a primit statut de cetate și a fost fortificată. München este o populară destinație turistică, fiind numită capitala secretă a Germaniei. Piața Maria (Marienplatz; numită după coloana cu statuia Maicii Domnului din centrul piațetei), cu noua și vechea primărie, atrăgătoare prin turnurile lor, în turnul principal al primăriei noi fiind adăpostit mecanismul cu statuete și clopoței (Rathaus-Glockenspiel), un ceas ornat care mișcă figurine care reprezintă scene medievale și este acționat la anumite ore.


Nuremberg

Nuremberg

Nürnberg , este un oraș din landul Bavaria, Germania, cu peste 500.000 de locuitori, al doilea oraș ca mărime din Bavaria. Numele englez al orașului este "Nuremberg". Împreună cu orașele Fürth, Erlangen și Schwabach formează centrul economic și cultural al Franconiei. Orașul Nürnberg este așezat pe ambele părți ale rîului Pegnitz pe o lungime de 14 km, rîu care izvorește la 80 km la nord-est de oraș. Pe porțiunea orașului vechi, rîul Pegnitz a fost destul de mult canalizat. Aluviunea produsă de rîul Pegnitz (care este numit așa după prima localitate prin care se strecoară, localitatea Pegnitz) în nord și nord-vest de Nürnberg a transformat această zonă într-o zonă agricolă numită Knoblauchsland (țara/regiunea usturoiului).


Gunzburg

Gunzburg

Günzburg este un oraș din Bavaria, Germania. Este o Große Kreisstadt și capitala districtului șvab Günzburg. Acest district a fost constituit în 1972 prin combinarea orașului Günzburg - care nu fusese anterior atribuit unui Kreis (district) - cu districtul Günzburg și districtul Krumbach. Günzburg se află acolo unde râul Günz intră în Dunăre și are o populație de aproximativ 20.350.



Thurmansbang

Thurmansbang

Thurmansbang este o municipalitate din districtul Bavaria de Jos Freyung-Grafenau, sediul comunității administrative Thurmansbang și o stațiune de sănătate recunoscută la nivel național.


Bad Reichenhall

Bad Reichenhall

În Alpii Bavarezi, la poalele Predigtstuhl, la o altitudine de 473 m găsiţi staţiunea Bad Reichenhall. Foarte aproape de Salzburg, staţiunea balneară modernă vă aşteaptă cu culisa perfectă pentru relaxare pură. Centrul istoric, cu piaţa Florianiplatz şi zona pietonală care începe la Rathausplatz (Piaţa Primăriei) abia vă aşteaptă la o plimbare pe îndelete! Filarmonica şi termele Rupertus complementează ideal oferta, laolaltă cu gastronomia tipic bavareză,, cu specialităţi consistente cum ar fi friptura de porc. Peisajul este dominat de munţii acoperiţi de nea şi lacurile strălucitoare. Nu degeaba această localitate a primit în 2001 distincţia de "Oraş Alpin al Anului".


Bodenmais

Bodenmais

Bodenmais varaPăstraţi formă şi sănătoşi - şi alege un sport care vă bucuraţi de multe oferite la statiuni de vacanta ta. Înota o pereche de lungimi de la piscină, închiriez o bicicletă sau biciclete de munte, bucuraţi-vă de peisajul rural în timp ce mersul pe jos sau incoerent. Du-te pentru o plimbare de cal peste pajişti verde şi prin văi, provocare partenerul tau la un joc de tenis sau îmbunătăţi dumneavoastră handicapul pe "Oberzwieselau" de golf 18 gaura. Pentru nevoile de mai puţin de jucatori de golf profesionist, există, de asemenea, Mini-golf.


Passau

Passau

Passau este un oraș din Bavaria Inferioară, Germania, cunoscut și sub numele de Dreiflüssestadt („Orașul celor trei râuri”), deoarece Dunărea este alăturată de Inn la sud și Ilz la nord.


Schonau Am Konigssee

Schonau Am Konigssee

La marginea parcului naţional Berchtesgadener veţi găsi aşezarea Schönau, cea mai sud-estică localitate a Germanie, la în jur de 630 m de altitudine. La est şţi sud se înalţă pereţii montani ai lanţurilor Hohen Göll, Hagengebirge şi Steinernen Meer - frontiera naturală cu vecinul Land Salzburg. Situarea minunată chiar la lacul Königssee vă oferă posibilitatea de a face plimbări pe lac şi la lumina soarelui şi a lunii. În plus puteţi vizita aşa şi Biserica St. Bartholomä, situată chiar în inima teritoriului protejat şi unde se ajunge doar cu barca. La doar un km de domeniul schiabil Jenner şi în Berchtesgaden, Schönau este o destinaţie ideală pentru o vacanţă de iarnă reuşită. Fie începători sau avansaţi, toţi schiorii vor găsi aici pârtia potrivită. Pentru începători avem însă o ofertă deosebită: aveţi posibilitatea de a comanda de la bun început pachetul "Learn to Ski", care include 3 zile - mai exact 12 ore - de schi precum şi echipament închiriat pentru 6 zile cu pachetul complet BASIC Ski pentru doar 100 € în plus! Un început perfect aşadar - cu nu mai puţin de 6 domenii schiabile diferite!


Grainau

Grainau

Mica staţiune Grainau se mândreşte cu o istorie de 700 ani, la umbra Zugspitze (2962 m)ţi a marcantului Waxenstein (2277 m), în Munţii Wetterstein. Valea Grainau se întinde im peisaj alpin pitoresc, cu multă natură şi tradiţie. Satul însuşi, alcătuit din Obergrainau şi Untergrainau, reflectă şi el idila rurală. Cel mai cunoscut motiv de fotografii este biserica parohială în stil baroc nou, şi frumoasa sa cupolă sub forma unui bulb de ceapă. Staţiunea este o aşezare foarte liniştită, cu vederi superbe şi acces la animata Garmisch-Partenkirchen, care se află la doar cca. 7 km către nord-est. În Grainau vă aşteaptă multe posibilităţi pentru practica sporturilor de iarnă şi altele, cum ar patinaj pe lacurile, schi fond, derdeluş, în minunatele domenii schiabile ale Zugspitze.





Ingolstadt

Ingolstadt

Ingolstadt este un oraș din Bavaria, Germania, pe malurile Dunării, în centrul Bavariei. În 2016, avea 133.638 de cetățeni, ceea ce îl face cel de-al cincilea oraș ca mărime din Bavaria. Face parte din Regiunea Metropolitană din München.


Dasing

Dasing

Informaţii generale Dasing este situat la 800 m deasupra nivelului mării, în regiunea de Augsburg. Acest complex de familie mici şi prietenos cu 5.346 de locuitori oferă rural pitoresc cu comori naturale şi culturale din abundenţă, împreună cu o gamă largă de facilităţi sportive şi de petrecere a timpului liber.




Oberstdorf

Oberstdorf

Cea mai sudică aşezare din Germania este situată la 813 m altitudine. Staţiunea fără trafic auto şi climat plăcut atrage în special familii - şi datorită ofertei excelente de agrement. Ceea ce nu înseamnă că schiorii şi boarderii cu ceva experienţă nu sunt bineveniţi! Aceştia îşi pot pune abilităţile la încercare pe mai multe pârtii mogul şi în FunPark-uri. După schi vă aşteaptă refugii, baruri şi restaurante la o masă şi un pahar. De la staţia de munte puteţi întinde privirea peste 400 de vârfuri, de la Zugspitze până la elveţianul Säntis.



Seebruck

Seebruck

Informaţii generaleSeebruck este o zonă de municipiul Seeon-Seebruck si este amplasat la capătul de Nord al lacului Chiemsee, care este, de asemenea, numit 'mare bavarez'. Zona domiciles approx. 1550 locuitori şi peste 900 Comentarii paturi de toate categoriile. Din cauza sale speciale geografice la lacului Chiemsee (la o înălţime de aproximativ 520 m nivelului mării) şi mediu liniştit intact, Seebruck a fost o statiune de sănătate recunoscute de zeci de ani.


Bad Hindelang

Bad Hindelang

Bad Hindelang în timpul verii Plictiseala are in Bad Hindelang nici o şansă. Bad Hindelang au idei noi pentru tine - vacanţe active cu variaţie mult. Biker, mountain-motociclist şi inline-patinator va găsi că, pentru ceea ce au privit mereu - poate mai mult. Ari trasee bine pregătite şi oferă pentru fiecare nivel de cele mai bune condiţii. Youn poate face, de asemenea, biciclete, excursii cu privire la frontieră în Tirol, care sunt mai mult de 100 km. Dacă doriţi să mergeţi în drumeţii, veţi găsi cele mai bune condiţii: un cablu-maşină, noua "Hornbahn" şi mai mult de 60 de semnat pentru drumeţii de-rutele sunt în aşteptare pentru tine.