Statiuni si orase in regiunea Belledonne

Jean-Claude Killy a intrat în istorie în 1968 pe pârtiile de la Chamrousse, câştigând trei medalii olimpice de aur. De atunci până azi, această staţiune nu a pierdut deloc din farmec. Dar aici nu se află doar coborâri fantastice pentru schiorii cu experienţă - pentru începători şi pasionaţii de snowboard Chamrousse oferă de asemenea condiţii foarte bune. Apartamentele nostre confortabile în stil Chalet oferă în marea majoritate a cazurilor o vedere extraordinară asupra acestei văi franceze şi oferă standarde ridicate. Chamrousse – Pârtii olimpice la preţuri fără competiţie!
Chamrousse este situată la 30 km la est de Grenoble şi este cunoscută în special pentru Jocurile Olimpice, dar şi ca o etapă “Tour de France”. Expunerea vestică a localităţii garantează nu doar destulă zăpadă, cât şi după-amiezi şi seri pline de soare. O atracţie specială o oferă apusul soarelui, deoarece în Chamrousse puteţi încă profita de soare când depresiunea este deja în întuneric - nu degeaba înseamnă Chamrousse „câmpuri roşii de zăpadă“!
Cazările noastre sunt în 1700, de unde puteţi ajunge fără probleme atât la Roche Béranger (1750) cât şi la Recoin (1650).
În această resorturi veţi găsi alte comodităţie care definesc o staţiune modernă de schi, cum ar fi cafenele îmbietoare, baruri şi restaurante, discoteci şi bineînţeles numeroase magazine pentru diversele cumpărături.

Statiunile si orasele din Belledonne unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

BelledonneObiective turistice in regiunea Belledonne Oferte Belledonne

Chamrousse

Chamrousse

Chamrousse este situată la 1700 m altitudine şi la 30 km la est de Grenoble. Este cunoscută în special pentru Jocurile Olimpice, dar şi ca o etapă “Tour de France”. Deşi a trecut ceva timp din 1968, când Jean-Claude Killy a scris istorie olimpică datorită triplei sale victorii, staţiunea nu şi-a pierdut din farmec. Nu doar experţii găsesc pârtii pe măsură, şi începătorii şi snowboarderii sunt bineveniţi. Expunerea vestică a localităţii garantează nu doar destulă zăpadă, cât şi după-amiezi şi seri pline de soare. O atracţie specială o oferă apusul soarelui, deoarece în Chamrousse puteţi încă profita de soare când depresiunea este deja în întuneric - nu degeaba înseamnă Chamrousse "câmpuri roşii de zăpadă"! Chamrousse se întinde pe o suprafaţă de 1300 de hectare pe mai multe nivele. De la satul de chaleturi Bachat-Bouloud (1700) de pe Plateau de l'Arselle puteţi ajunge fără probleme atât la Roche Béranger (1750) cât şi la Recoin (1650). În această resorturi veţi găsi alte comodităţile care definesc o staţiune modernă de schi, cum ar fi cafenele îmbietoare, baruri şi restaurante, discoteci şi bineînţeles numeroase magazine pentru diversele cumpărături.