Statiuni si orase in regiunea Berlin Brandenburg

Berlin, capitala Germaniei, este cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acopera o suprafata de aproximativ 892 km².

Statiunile si orasele din Berlin Brandenburg unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Berlin BrandenburgObiective turistice in regiunea Berlin Brandenburg Oferte Berlin Brandenburg

Berlin

Berlin

Berlin este un oras-stat, capitala Germaniei, fiind cel mai mare oras al tarii cu aproximativ 3,4 milioane de locuitori si acoperind o suprafata de aproximativ 892 km². Orasul Berlin este situat in estul Germaniei, la aproximativ la 70 km vest de granita cu Polonia, intr-o zona de teren mlastinoasa. Berlinul este in acelasi timp si unul din cele 16 landuri federale, avand guvern de land propriu, numit „Senat”, prim-ministru (de land), constitutie proprie si alte prerogative ale unui stat (land). Pozitia sa pe harta este aidoma unei insule/enclave inconjurata complet de landul Brandenburg.


Charlottenburg

Charlottenburg

Cu elegante clădiri antebelice și buticuri de lux, cartierul vestic Charlottenburg este cunoscut pentru atmosfera sa elegantă. Bulevardul comercial Kurfürstendamm este mărginit de hoteluri și mari magazine. Palatul și parcul Charlottenburg oferă interioare baroce și grădini atent îngrijite. Savignyplatz, un centru antebelic de literatură și arte ale spectacolului, este acum înconjurat de restaurante asiatice, care atrag un public internațional.