Statiuni si orase in regiunea Bernese Oberland

Gstaad este perla magnificului Bernese Oberland, unul din cele mai bune “terenuri de joaca” pe timp de iarna dar si vara. Cu cei 250 km drumuri spre vale, 97 km poteci pe teren variat si multe activitati pe tot parcursul anului.

Statiunile si orasele din Bernese Oberland unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Bernese OberlandObiective turistice in regiunea Bernese Oberland Oferte Bernese Oberland

Gstaad

Gstaad

Gstaad este perla magnificului Bernese Oberland, unul din cele mai bune “terenuri de joaca” pe timp de iarna dar si vara. Cu cei 250 km drumuri spre vale, 97 km poteci pe teren variat si multe activitati pe tot parcursul anului. Gstaad este foarte linistit si poate veti avea impresia ca este plictisitor, insa nu daca va veti caza la Hotelul Palat Gstaad. Hotelul a fost construit in anul 1912, afisat ca cea mai mare pensiune din Elvetia si are 107 camere; nu lasati insa decorul rustic si confortabil al camerelor sa va pacaleasca: acest hotel este epicentrul scenelor sociale locale.


Meiringen

Meiringen

Oraşul plin de viaţă Meiringen este unul dintre cele mai populare din frumoasa Bernă superioară. Capitala însoritei văi se află la poalele Rothorn la cca. 600 m altitudine şi permite prin telecabina de la Meiringen Hasliberg Reuti sau cu maşina un acces uşor la domeniul schiabil. Satul este cunoscut datorită desertului „Meringues“ (bezea), precum şi datorită creatorul lui Sherlock Holmes, Sir Arthur Conan Doyle, care a făcut din localitate culisa uneia din povestirilor sale - astfel nu este surprinzător faptul că în Meiringen se poate vizita un muzeu "Sherlock Holmes". Staţiunea foarte bine pregătită pentru familii oferă o gamă largă de activităţi de petrecere a timpului liber pentru mic şi mare.