Statiuni si orase in regiunea Bregenzerwald

Skipass-ul "celor 3 vai" - "3-Täler-Skipass" va pune la dispozitie 339 km de pârtii la altitudini între 600 si 2.060 m. Aici puteti profita de cele 31 domenii schiabile ale Bregenzerwald, în Großen Walsertal, în tiroleza Vale Lech si în Balderwang (A

Statiunile si orasele din Bregenzerwald unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

BregenzerwaldObiective turistice in regiunea Bregenzerwald Oferte Bregenzerwald

Damuls Bregenzerwald

Damuls Bregenzerwald

Bregenzerwald este o regiune montană și submontană (înălțimea Alpilor nu depășește 2500-2600 m), cu o salbă de 22 localități. Situată în provincia Voralberg, în partea de vest a Austriei, Bregenzerwald este o regiune de munte din apropierea graniței cu Germania și Elveția, la doar câțiva km depărtare de Bodensee. Accesul se poate face cu mașina sau cu trenul, distanța fiind de aprox. 60 km de Bregenz.Bregenzerwald mai oferă și 300 km de piste schi fond și 200 km trasee de iarnă.


Au

Au

Au este situat în Oberlauf der Bregenzerach la o altitudine de 800 m şi face parte din cele mai importante comunităţi turistice ale Landului. Pe oaspeţi îi aşteaptă în această regiune multe posibilităţi de agrement, în plus multe domenii schiabile, mai mici sau mai mari, trasee de schi fond şi rute de drumeţii. Alte modalităţi sunt de exemplu plimbări cu sănii la lumina lunii, patinoar sau drumeţii la lumina torţelor prin peisajul înzăpezit. Şi restaurantele, localurile gastronomice şi gourmet vă aşteaptă să vă resfeţe cu diverse delicatese.