Statiuni si orase in regiunea Burgenland

Regiunea Burgenland din Austria, taramul muzicii lui Haydn si al centrelor spa, aflat in partea sud-estica a Austriei este binecunoscuta datorita vietii culturale, a frumustetii peisajelor din parcurile naturale, a centrelor de spa si wellnes aflate in hotelurile moderne din statiuni, a vinului recunoscut pentru calitatile sale dar si pentru centrele de ski foarte apreciate de iubitorii sporturilor de iarna. La granita cu Ungaria, foarte usor accesibil cu masina, Burgenland incanta orice turist sosit aici cu o gama larga de atractii turistice incepand de la partiile de schi foarte bine dotate si care sunt destinate atat avansatilor cat si celor incepatori, castele si cetati a caror istorie trebuie descoperita, festivaluri si manifestari culturale si artisitce, izvoare termale si centre balneare, vaste regiuni viticole ce pot fi strabatute pe Drumul Vinului din zona lacului Neusiedler si pana la practicarea diverselor sporturi si activitati specifice fiecarui sezon in parte sunt atuurile principale pentru o vacanta relaxanta intr-o destinatie turistica aparte.

Statiunile si orasele din Burgenland unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

BurgenlandObiective turistice in regiunea Burgenland Oferte Burgenland


Eisenstadt

Eisenstadt

Eisenstadt, este capitala landului Burgenland din Austria. Orașul este situat pe o terasă în cădere în părțile sudice ale Muntelui Leithage. La recensământul din 2002 avea o populație de 13.664 locuitori.


Frauenkirchen

Frauenkirchen

Frauenkirchen este un oraș austriac din districtul Neusiedl am See, Burgenland, avand o suprafata de 31.95 km2 si o populatie de 2.834 locuritori. Orasul este centrul economic, educațional, turistic și spiritual al regiunii.