Statiuni si orase in regiunea Castile and Leon

Avila este un oras medieval din provincia Castile-Leon din vestul Spaniei, la aproximativ 70 de mile nord-vest de Madrid. Intregul oras Avila a fost declarat Patrimoniu Mondial de catre UNESCO.

Statiunile si orasele din Castile and Leon unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Castile and LeonObiective turistice in regiunea Castile and Leon Oferte Castile and Leon

Lerma

Lerma

Lerma este un sat din provincia Burgos, parte a comunității autonome Castilia și León, Spania. Are monumente importante din secolul al XVII-lea, care au fost construite de Ducele de Lerma.


Avila

Avila

Avila este un oras medieval din provincia Castile-Leon din vestul Spaniei, la aproximativ 70 de mile nord-vest de Madrid. Intregul oras Avila a fost declarat Patrimoniu Mondial de catre UNESCO. Doi kilometri de ziduri medievale si aproape 90 de turnuri rezistente incercuiesc in intregime orasul vechi. Aceste ziduri au fost construite in secolul XI pentru a proteja teritoriile spaniole de mauri. Avila are de asemenea o catedrala in stil romanic, cateva biserici medievale si o atmosfera medievala autentica. Orasul a fost capturat de maurii arabi in 714 d.


Segovia

Segovia

Situat la numai o jumatate de ora de mers cu masina din Madrid, Segovia este unul dintre cele mai cunoscute orase istorice din Spania. Ansamblul de monumente din centrul istoric este impresionant prin frumusete, grandoare si prin buna intretinere, motive pentru care a fost declarat Patrimoniu al umanitatii in 1985. Cei care vor sa isi inceapa vizita cu Orasul Vechi vor porni cel mai probabil din Plaza Mayor, una dintre cele mai cunoscute, iar paienjenisul de strazi inguste, cladirile foarte vechi dar surprinzator de bine pastrate, micile magazine si localurile fac atmosfera tentanta pentru orice calator.