Statiuni si orase in regiunea Centro Region

Coimbra este un oras universitar si un district in Portugalia. Orasul Coimbra este situat la 120 km sud de Porto si 190 km nord de Lisabona, pe A1, cea mai mare autostrada din Portugalia. Este traversat de raul Mondego, la 40 km est de Figueira da Foz.

Statiunile si orasele din Centro Region unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Centro RegionObiective turistice in regiunea Centro Region Oferte Centro Region

Fatima

Fatima

Fatima este un orasel in Portugalia, faimos pentru aparitiile unor figuri religioase raportate aici in anul 1917. Orasul are o populatie de 7.756 locuitori si este localizat in municipalitatea Ourem, regiunea Centro, subregiunea Medio Tejo. Se afla in districtul Santarem si este inclus in aglomeratia urbana a Leiriei, in centrul Portugaliei la 187 km sud de Porto si 123 km nord de Lisabona.


Coimbra

Coimbra

Coimbra este un oras universitar si un district in Portugalia. Orasul Coimbra este situat la 120 km sud de Porto si 190 km nord de Lisabona, pe A1, cea mai mare autostrada din Portugalia. Este traversat de raul Mondego, la 40 km est de Figueira da Foz. Prima capitala a Portugaliei in secolele al XII-lea si al XIII-lea, orasul Coimbra are o populatie de mai mult de 150.000 de locuitori in oras si 300.000 in zona metropolitana. Este al treilea oras ca importanta din Portugalia (dupa Lisabona si Porto) si capitala partii centrale a tarii. Ziua Orasului Coimbra este sarbatorita in data de 4 iulie.