Statiuni si orase in regiunea Chonburi

Jomtien Beach este o secţiune din Pattaya, un oraş în Thailanda, situat pe coasta de est a Golfului Thailandez la aproximativ 165 km sud-est de Bangkok, în provincia Chonburi. Acesta este situat la 3 km sud de Pattaya şi este fieful hotelurilor pe plaja, a condominiilor inalte si luxoase, a plajelor si restaurantelor.

Zona a cunoscut un boom in construcţii în ultimii ani cu numeroase noi condominii, locuinte si proprietati. Jomtien a devenit destul de popular printre cei din Bangkok care isi doresc o a doua casa aici, in zonele mai retrase.

Statiunile si orasele din Chonburi unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

ChonburiObiective turistice in regiunea Chonburi Oferte Chonburi

Pattaya

Pattaya

Pattaya se află la circa 140 km sud-est de Bangkok, în Golful Thailandez, iar ca locaţie de vacanţă, va satisface şi pe cei mai pretenţioşi dintre turişti. Nu au trecut nici 50 de ani de când Pattaya era doar un mic sat pescăresc. Schimbarea a apărut în 1959, când această regiune a fost vizitată de câţiva soldaţi americani, care îşi aveau baza în Nakhon Ratchasim. Şi-au închiriat o casă şi entuziasmaţi de apa cristalină au rămas aici cam o săptămână. Când s-au întors la bază, vestea privind existenţa unui astfel de loc fermecător a început să se răspândească cu repeziciune.


Jomtien Beach

Jomtien Beach

Jomtien Beach este o secţiune din Pattaya, un oraş în Thailanda, situat pe coasta de est a Golfului Thailandez la aproximativ 165 km sud-est de Bangkok, în provincia Chonburi. Acesta este situat la 3 km sud de Pattaya şi este fieful hotelurilor pe plaja, a condominiilor inalte si luxoase, a plajelor si restaurantelor. Zona a cunoscut un boom in construcţii în ultimii ani cu numeroase noi condominii, locuinte si proprietati. Jomtien a devenit destul de popular printre cei din Bangkok care isi doresc o a doua casa aici, in zonele mai retrase.