Statiuni si orase in regiunea Cipru de Nord

Kyrenia, un oras cu mai mult de trei mii de ani de istorie si civilizatie greaca, este situat pe coasta de nord a Ciprului si este o locatie idilica mediteraneeana, casa a nenumarate civilizatii, kilometri de plaje naturale, mare calma si clima blanda.

Delimitata la nord de Marea Mediterana si la sud de verdeata Muntelui Besparmak (Cinci Degete), Kyrenia ofera cele mai frumoase peisaje de pe insula.

Kyrenia este un loc unde turistii isi pot umple fiecare moment al zili, explorand magazinele, pietele, cafenele locale, plimbandu-se pe aleile inguste, pietruite din spatele portului sau promenada.

Statiunile si orasele din Cipru de Nord unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Cipru de NordObiective turistice in regiunea Cipru de Nord Oferte Cipru de Nord

Statiunea Kyrenia

Statiunea Kyrenia

Kyrenia, un oras cu mai mult de trei mii de ani de istorie si civilizatie greaca, este situat pe coasta de nord a Ciprului si este o locatie idilica mediteraneeana, casa a nenumarate civilizatii, kilometri de plaje naturale, mare calma si clima blanda. Delimitata la nord de Marea Mediterana si la sud de verdeata Muntelui Besparmak (Cinci Degete), Kyrenia ofera cele mai frumoase peisaje de pe insula. Kyrenia este un loc unde turistii isi pot umple fiecare moment al zili, explorand magazinele, pietele, cafenele locale, plimbandu-se pe aleile inguste, pietruite din spatele portului sau promenada.




Edremit

Edremit

Edremit este un cartier în provincia Balıkesir, Turcia, precum și orasul central al districtului, pe coasta de vest a Turciei, nu departe de insula greacă Lesbos.