Statiuni si orase in regiunea Costa de la Luz

Costa de la Luz este o parte a coastei andaluze ce se intinde din Tarifa, de-a lungul provinciilor Cadiz si Huelva, pana la gura raului Guadiana. Costa de la Luz este formata din soare si nisip; raurile formeaza canale inainte de a se deversa in mare, apa si pamantul formeaza mlastini, estuare si mine de sare.

Numele Coasta Luminii vine de la casele varuite, auriul dunelor de nisip si reflexiile argintii ale marii, culorile verzi regasindu-se in interiorul peninsulei, in pasuni fertile, podgorii renumite si sate mici in care timpul pare a sta pe loc.

Statiunile si orasele din Costa de la Luz unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Costa de la LuzObiective turistice in regiunea Costa de la Luz Oferte Costa de la Luz

Punta Umbria

Punta Umbria

Punta Umbria este un oraș și municipiu în provincia Huelva, parte din comunitatea autonomă spaniolă Andaluzia. Este un sat de pescuit situat pe malurile râului Rio Odiel și peste apă din capitală, Huelva. Acesta este înconjurat de mlaștini extinse de sare și se confruntă Isla Saltes.


Puerto De Santa Maria

Puerto De Santa Maria

El Puerto de Santa María este un municipiu în provincia Cádiz, Andaluzia, Oraşul El Puerto de Santa María este situat la 10 km nord est de Cadiz, in apropierea golfului Cadiz şi este bine cunoscut pentru că a fost portul din care Columb a navigat în timpul celei de-a doua călătorii catre Americi. El Puerto de Santa María este un oraş spaniol pitoresc şi plin de viaţă situat pe Costa de la Luz, la 20 de minute de golful Cadiz, in jurul gurii de varsare a raului Guadalete. Există 22 de km de litoral atlantic în jurul oraşului, cu 8 plaje de nisip auriu fin.


Costa De La Luz

Costa De La Luz

Costa de la Luz este o parte a coastei andaluze ce se intinde din Tarifa, de-a lungul provinciilor Cadiz si Huelva, pana la gura raului Guadiana. Costa de la Luz este formata din soare si nisip; raurile formeaza canale inainte de a se deversa in mare, apa si pamantul formeaza mlastini, estuare si mine de sare. Numele Coasta Luminii vine de la casele varuite, auriul dunelor de nisip si reflexiile argintii ale marii, culorile verzi regasindu-se in interiorul peninsulei, in pasuni fertile, podgorii renumite si sate mici in care timpul pare a sta pe loc.


Rota

Rota

Rota este un oraş turistic cu o populatie de 30.000 de locuitori, care este situata in Cadiz provincia Andaluzia. Se poate ajunge la Cadiz cu barca iar Puerto de Santa Maria şi Jerez au propriile gari. Rota are o industrie infloritoare de pescuit, care este activitatea de baza comerciala a zonei de-a lungul coastei. Portul Astaroth, punctul central al orasului a fost un cadou de la Tartesans, cele mai vechi locuitori din acest loc. In zonele istorice veti vedea relicve din trecut, cum ar fi Luna Castillo (castelul lunii), monumente , precum si de dune de nisip si paduri de pin, in care puteţi petrece minunate zile in acest mediu natural deosebit.



Jerez De La Frontera

Jerez De La Frontera

Jerez de la Frontera este un oraş din provincia spaniolă Cadiz, în comunitate autonomă Andaluzia. Este cel mai populat centru urban din provincie şi al cincilea din Andaluzia. Este situat in partea de sud a peninsulei Iberice, la aproximativ 15 km de Oceanul Atlantic şi 100 km de Strâmtoarea Gibraltar. Situat într-o poziţie centrală şi avand conexiuni bune cu restul provinciei, a devenit principalul nod de comunicaţii şi unul dintre centrele de logistica si transport din Andaluzia de vest. Mărimea şi potenţialul sau de creştere i-au dat un mai mare dinamism economic decat cel al capitalei.