Statiuni si orase in regiunea Costa Del Azahar

Costa del Azahar (Coasta florilor de portocal) se intinde intre Castellon si Valencia si, in parte, in Alicante, de la Alcanar pana la Cabo de la Nao. Terenul acestei coaste prezinta interesante contraste de relief – vis-a-vis de fasia costala care prezinta o manta inverzita si livezi de portocali, se afla o zona muntoasa si salbatica. Cea mai nordica provincie a Comunitatii Autonome Valencia, Castellon, detine portiunea de coasta denumita Costa del Azahar

Contrastele s-au format ca rezultat al dispunerii geografice. Desi capitala este numita Castelló de la Plana, de fapt provincia are mai multe zone muntoase decat regiuni de campie.

Statiunile si orasele din Costa Del Azahar unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Costa Del AzaharObiective turistice in regiunea Costa Del Azahar Oferte Costa Del Azahar

Benicassim

Benicassim

Benicassim este o statiune de litoral, in Castellon, Costa Del Azahar, cu o populaţie de aproximativ 20.000 de locuitori. Plaje, peisaje de munte, natura, cultura şi o ofertă mare de hoteluri, apartamente, pensiuni, vile, case precum si faimosul FIB Festival, toate se combina pentru a vă ajuta să vă bucuraţi de o vacanta înconjurat de fantasticele ape ale Mediteranei din această regiune frumoasa de coastă din estul Spaniei.


Alcoceber

Alcoceber

Acest sat din Castellón este caracterizat de munţii sai care ajung pana la mare. Alcalá de Xivert-Alcossebre este situat între coasta Costa del Azahar şi regiunea interioara Maestrat. Aici marea şi la muntele se intalnesc pentru a forma peisaje contrastante. De-a lungul celor zece kilometri de coastă se gasesc cinci plaje de înaltă calitate, împreună cu golfuleţele sale nealterate. Aceste ape ale Mediteranei sunt ideale pentru sporturi de apă, cum ar fi navigatia, pescuitul şi scufundările si multe altele. Alcossebre este, de asemenea, o bună bază de la care să se plece in explorarea Rezervatiei Naturale Insulele Columbretes.


Costa Del Azahar

Costa Del Azahar

Costa del Azahar (Coasta florilor de portocal) se intinde intre Castellon si Valencia si, in parte, in Alicante, de la Alcanar pana la Cabo de la Nao. Terenul acestei coaste prezinta interesante contraste de relief – vis-a-vis de fasia costala care prezinta o manta inverzita si livezi de portocali, se afla o zona muntoasa si salbatica. Cea mai nordica provincie a Comunitatii Autonome Valencia, Castellon, detine portiunea de coasta denumita Costa del Azahar Contrastele s-au format ca rezultat al dispunerii geografice. Desi capitala este numita Castelló de la Plana, de fapt provincia are mai multe zone muntoase decat regiuni de campie.