Statiuni si orase in regiunea Costa Dorada

La Pineda, situata in Costa Dorada, este o locaţie de vacanţă buna pentru familii şi cupluri. Este o alegere de vacanta binecunoscuta pentru familii cu copii mici, cu lungi plaje de nisip si condiţii de siguranţă foarte bune. Aceasta statiune este mult mai liniştită decât statiunile vecine Salou şi Cambrils.

Pineda este un oraş de litoral cu fantani, flori şi o piata plina de copaci, unde veţi găsi magazine de buna calitate.
Există o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, o mare parte din vacanta va fi, probabil, petrecuta pe plajă, la soare, unde puteţi închiria sezlonguri şi sa va relaxaţi in compania unei băuturi la unul din numeroasele baruri, iar dacă vă simţiţi un pic mai aventuros există o diversitate de sporturi nautice disponibile unele mai pline de energie decât altele!

Statiunea dispune de o promenada printre palmieri; o mare parte din facilitati si activităţi pot fi găsite în jurul tarmului şi a promenadei; se gasesc cafenele, baruri şi chioscuri de inghetata, iar zona devine plina de viata in lunile de vara, fiind punctul de întâlnire principal atat ziua cat şi noaptea.

Statiunile si orasele din Costa Dorada unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Costa DoradaObiective turistice in regiunea Costa Dorada Oferte Costa Dorada

Salou

Salou

Salou este situat în regiunea spaniolă Catalonia pe Costa Dorada. Salou este capitala de necontestat a acestei zone de litoral, care este unul dintre cele mai atractive locuri mediteraneene. Statiunea este deosebit de frecventata de turişti britanici, în parte datorită apropierii sale de aeroportul din Reus, care este la numai 15 minute de mers cu maşina. Aeroportul se ocupă de zboruri charter regulate din Londra. Turiştii pot folosi, de asemenea, zboruri regulate catre Barcelona, la aproximativ o oră de mers cu masina din Salou catre nord.


Cambrils

Cambrils

Cambrils este o localitate în Spania în comunitatea Catalonia în provincia Tarragona. Un oras eminamente maritim, simplu si harnic, deschis si cordial, Cambrils a armonizat influentele receptate din Spania si dinafara granitelor acesteia, impreuna cu propriile radacini culturale, specifice unui climat bland, propice tolerantei, creand astfel un loc ideal pentru trai, munca, vizitare si, mai presus de toate, bucurie. Orasul Cambrils, situat in inima Coastei Daurada, este un stralucit exemplu al stilului mediteranean traditional. Vizitatorul se poate bucura de plajele minunate si linistite, de portul pitoresc, de gama de invidiat a facilitatilor de vacanta si, deasupra tuturor, de bucatarie.


Costa Dorada

Costa Dorada

Costa Dorada, Coasta de Aur a Spania - se afla in partea de nord-est a peninsulei Iberia, avand capitala la Tarragona. Centrul întregii regiuni este oraşul istoric Tarragona, unde se află şi un port foarte important. Costa Dorada se remarcă prin vestigiile din epocile antică şi medievală, precum şi prin cunoscuta coridă sau luptele de tauri, foarte apreciate de localnici. Cea mai importantă staţiune turistică este aici Salou, o localitate modernă şi animată, cu multe posibilităţi de cazare de bună calitate, apartamente, hoteluri de lux, restaurante, baruri, magazine şi discoteci.


La Pineda

La Pineda

La Pineda, situata in Costa Dorada, este o locaţie de vacanţă buna pentru familii şi cupluri. Este o alegere de vacanta binecunoscuta pentru familii cu copii mici, cu lungi plaje de nisip si condiţii de siguranţă foarte bune. Aceasta statiune este mult mai liniştită decât statiunile vecine Salou şi Cambrils. Pineda este un oraş de litoral cu fantani, flori şi o piata plina de copaci, unde veţi găsi magazine de buna calitate. Există o multime de modalitati de petrecere a timpului liber, o mare parte din vacanta va fi, probabil, petrecuta pe plajă, la soare, unde puteţi închiria sezlonguri şi sa va relaxaţi in compania unei băuturi la unul din numeroasele baruri, iar dacă vă simţiţi un pic mai aventuros există o diversitate de sporturi nautice disponibile unele mai pline de energie decât altele! Statiunea dispune de o promenada printre palmieri; o mare parte din facilitati si activităţi pot fi găsite în jurul tarmului şi a promenadei; se gasesc cafenele, baruri şi chioscuri de inghetata, iar zona devine plina de viata in lunile de vara, fiind punctul de întâlnire principal atat ziua cat şi noaptea.


L Ampolla

L Ampolla

Situat pe Costa Dorada, satul are câteva plaje care au apă adâncă, în general calmă, astfel încât acest lucru îl face potrivit pentru cei care doresc soare, mare, nisip și distracție, precum și baruri și restaurante, la o distanță de mers cu ușurință. Încă are un sat pescăresc în jurul zonei portuare. Ampolla este vizitata in general pentru plajele sale și pentru împrejurimile sale frumoase, în special Delta sa unică. Cu o populație de puțin peste 3600, acesta nu este un loc pentru cei care își doresc o vacanță aglomerată. Marea, pământul, golful, dunele sunt toate ingredientele cheie în crearea esenței medievale care aparțin satului și zonei.


Tarragona

Tarragona

Tarragona este provincia cea mai sudică în Catalonia, Spania, care are capitala cu acelaşi nume. Situat pe Costa Dorada, orasul Tarragona şi plajele sale frumoase sunt exact ceea ce căutaţi dacă doriti nisip auriu, ape de cristal, si zile de plaja la soare. Dar, dacă vă doriţi, de asemenea, sa descoperi vestigiile antice care dezvăluie trecutul glorios al Spaniei, diversele complexuri arheologice şi muzee răspândite prin provincia Tarragona şi prin capitala sa sunt perfecte pentru acest lucru. Doar mergeti pe jos în jurul oraşelor precum pitorescul Reus sau agitatul Salou şi veti descoperi patrimoniul său important, împreună cu stilul de viaţă al locuitorilor ei ospitalieri.


Calafell

Calafell

Orasul-statiune Calafell pe Costa Dorada, îmbină farmecul moștenirii sale istorice cu tradiția sa navigației. Dintre patrimoniul monumental Calafell lui merită evidențiind castelul medieval cu carcasă de pereți, biserica romanic Santa Creu, de la century- Lombardic -11th vârstă și cu resturi de picturi murale din absida.