Statiuni si orase in regiunea Cuba

Varadero este un oraş-staţiune în provincia Matanzas, Cuba, şi una dintre cele mai mari statiuni din Caraibe. Varadero este numit, de asemenea, Playa Azul, care înseamnă "plaja albastra" în limba spaniolă.

Statiunile si orasele din Cuba unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

CubaObiective turistice in regiunea Cuba Oferte Cuba

Varadero

Varadero

Varadero este un oraş-staţiune în provincia Matanzas, Cuba, şi una dintre cele mai mari statiuni din Caraibe. Varadero este numit, de asemenea, Playa Azul, care înseamnă "plaja albastra" în limba spaniolă. Varadero este o parte relativ exclusiva din Cuba, cu o multime de hoteluri private, plaje superbe si terenuri de golf. Plajele fantastic cu apă cristalina, de culoare turcoaz şi caldă face aceasta insula iubitorilor paradisului. Pe langa atractia principala din Varadero, plaja, statiunea dispune si de atracţii naturale, cum ar fi pesterile şi o insiruire de mici insulite virgine, aflate deasupra recifurilor de corali.


Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria

Cayo Santa Maria reprezinta o insula de aproximativ 13km lungime si 2km latime din Arhipeleagul Jardines del Ray. Accesul catre aceasta insula se face printr-un drum pietruit lung de 50km si care face legatura cu mai multe insule din arhipeleag.


Cayo Coco

Cayo Coco

Cayo Coco este o insulă din centrul Republicii Cuba, este o statiune de lux ce se intainde pe 370 km. Este cunoscută pentru resorturile all-inclusive. Se află în provincia Ciego de Ávila și face parte dintr-un lanț de insule numit Jardines del Rey.


Havana

Havana

Havanna (spaniola La Habana, numele intreg fiind: San Cristóbal de La Habana) este capitala Cubei si capitala provinciilor La Habana si Ciudad de La Habana. Havana are 2.201.610 de locuitori (2002), fiind al patrulea oras ca mărime din Caraibe după Caracas si Maracaibo (din Venezuela) precum si Santo Domingo (din Republica Dominicana). Partea veche a orasului Havana se afla din 1982 pe lista de locuri din patrimoniul mondial. Cu o istorie de peste 400 ani, Havana isi cucereste vizitatorii cu bulevarde largi, forturi vechi, biserici pitoresti si peste 50 muzee.


Trinidad

Trinidad

Trinidad este un oraș din provincia Sancti Spíritus, centrul Cuba. Împreună cu Valle de los Ingenios din apropiere, este un patrimoniu mondial UNESCO din 1988.


Pinar Del Rio

Pinar Del Rio

Pinar del Río este capitala provinciei Pinar del Río, este al 10-lea oraș ca mărime din Cuba. Locuitorii din zonă se numesc Pinareños. Municipalitatea se învecinează cu San Luis, San Juan y Martínez, Viñales și Consolación del Sur.