Statiuni si orase in regiunea Devoluy

Panta, iniţial abruptă şi apoi suava, care porneşte de la vârful Pierra d’Agnières (2.510 m) adăposteşte un paradis de iarnă în Alpii Maritimi, cu 100 km de pârtii, răsfaţate atât de soare cât şi de zăpadă datorită altitudinii. Apartamentele nostre confortabile în stil Chalet au fost construite în 2005/2006 şi respectiv 2007 şi se găsesc la doar câţiva metri de pârtie şi de instalaţiile de transport. SuperDévoluy - Pârtii de vis cu soare şi zăpadă!

SuperDévoluy se află la 92 km sud-est de Grenoble şi este foarte uşor accesibilă folosind autostrada şi drumul naţional. Centrul este dominat de două complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invită la cumpărături, iar cafenelele şi barurile la pauza şi relaxare. La o masă în unul din multele restaurante de specialităţi vă puteţi bucura de mâncarea delicioasă şi atmosfera plăcută.

Statiunile si orasele din Devoluy unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

DevoluyObiective turistice in regiunea Devoluy Oferte Devoluy

Superdevoluy

Superdevoluy

SuperDévoluy se află la 92 km sud-est de Grenoble şi este foarte uşor accesibilă folosind autostrada şi drumul naţional. Der Staţiunea a primit distincţia de "Famille Plus Montagne", pentru infrastructură deosebit de bună pentru familii şi oferte pentru toate grupele de vârstă. Centrul este dominat de două complexe de apartamente, care dispun de ample zone comerciale. Numeroasele magazine invită la cumpărături, iar cafenelele şi barurile la pauza şi relaxare. La o masă în unul din multele restaurante de specialităţi vă puteţi bucura de mâncarea delicioasă şi atmosfera plăcută. Nou aplicaţie de Smart-Phone SuperDévoluy vă permite să accesaţi diferite informaţii cum ar fi harta pârtiilor, măsurarea altitudinii şi în plus diverse jocuri.


La Joue Du Loup

La Joue Du Loup

Deşi numele localităţii La Joue du Loup înseamnă "falca lupului" această staţiune este una foarte primitoare, situată în sud-vestul departamentului Hautes-Alpes. Relativ nouă este bine îngrijită, cu multă zăpadă în inima Alpilor maritimi, la aproximativ 95 km depărtate de Grenoble - care oferă mult confort şi este foarte popular printre familii. Aici veţi găsi mai multe chaleturi primitoare construite în stil tradiţional din lemn. De aceea satul de vacanţe este cunoscut şi ca "Satul de Lemn". În ciuda dimensiunilor sale mici La Joue du Loup nu este însă o staţiune "liniştită". În centrul aşezării pline de viață veţi găsi magazine, restaurante şi cafenele. Aveţi puţin de mers până în centru unde aveţi acces la instalaţia pe cablu, magazine sau restaurante. De asemenea oferă o varietate mare de agrement, pe lângă pârtii, cum ar fi drumeţii cu rachetele de zăpadă, plimbare cu trăsura trasă de câini sau cai, chiar şi o seară la cinema. Foarte important este însă şi că de aici aveţi acces pe domeniul schiabil SuperDévoluy.