Statiuni si orase in regiunea Districtului Federal Nord Vestic

Sankt Petersburg , cunoscut în limbajul colocvial ca Petrograd (Петрогра́д, 1914–1924) și în perioada sovietică ca Leningrad (Ленингра́д, 1924–1991), este localizat în Rusia de nord-vest, în delta râului Neva, în partea de est a golfului Finic al Mării Baltice.

Statiunile si orasele din Districtului Federal Nord Vestic unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Districtului Federal Nord VesticObiective turistice in regiunea Districtului Federal Nord Vestic Oferte Districtului Federal Nord Vestic

St Petersburg

St Petersburg

Sankt Petersburg , cunoscut în limbajul colocvial ca Petrograd (Петрогра́д, 1914–1924) și în perioada sovietică ca Leningrad (Ленингра́д, 1924–1991), este localizat în Rusia de nord-vest, în delta râului Neva, în partea de est a golfului Finic al Mării Baltice. A fost fondat de țarul Petru cel Mare, în 1703, ca o "fereastră către Europa", fiind de la acea dată capitală a Imperiului Rus până în 1918. Cu cei aproape 4,5 milioane de locuitori, (2002), este în ziua de azi cel de-al doilea oraș ca mărime al Rusiei, al patrulea oraș ca mărime al Europei, un centru european de cultură extrem de important și cel mai important port rusesc la Marea Baltică.