Statiuni si orase in regiunea Elvetia

Informaţii generale
SaaS Grund, situat în Munții şi aproape de o zona de schi, minciuni 1560 m deasupra mării nivel şi 1300 de locuitori. Aici, o gamă largă de iarnă sportive sunt disponibile, unele dintre cele mai aventuros inclusiv Cascada alpinism, off hinterlandul schi, traversează Defileul Alpine şi alpinism şi hinterlandul excursii de schi cu şcoala 'Weissmies' alpinism. SaaS Grund este un adevarat paradis de drumeţii pentru oamenii din toate timpurile: mai mult de 330 km de trasee marcate pentru drumeţii, celebru Saas Alpine pistă şi mai mult de 60 km de trasee marcate cu bicicleta sunt la dispoziţia dumneavoastră.

Statiunile si orasele din Elvetia unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

ElvetiaObiective turistice in regiunea Elvetia Oferte Elvetia


Grindelwald

Grindelwald

Înconjurat de culisa montană a Munţilor Eiger, Mönch şi Jungfrau, simpaticul Grindelwald este aşezat şa poalele versantului nordic al Masivului Eiger. Casele din lemn, ce poartă amprenta intemperiilor dau un farmec aparte acestui sat de munte. Regiune de schi de top Jungfrau acoperă toate gusturile schiorilor cu cei 206 km de pârtii şi cu siguranţa zăpezii până la o altitudine de 2 970 m. Grindelwald şi Wengen reprezintă locuri de desfăşurare a cupelor mondiale şi Schilthorn (Piz Gloria) este cunoscut pentru filmările desfăşurate aici pentru unul dintre filmele James Bond. Din Grindelwald puteţi lua trenul spre domeniul schiabil Kleine Scheidegg, ajungând la Vf. Jungfraujoch (3 454 m), gara aflată la cea mai înaltă altitudine din Europa. Localitatea este declarată "Best of the Alps", aici având loc super evenimente, cum ar fi "World Snow Festival", Cupa Mondială de Skicross ori "Eiger Bike Challenge".


Wengen

Wengen

Renumita stațiune Wengen este situat în inima Alpilor Bernezi, la o altitudine de 1274 m, oferind o priveliște de vis a munților de 4000 m ce o înconjoară. Încă din anul 1893 este Wengen, prin localitatea vecină Lauterbrunnen (cca. 500 m) accesibilă cu instalația pe cablu Wengernalpbahn, deoarece satul nu este legat la rețeaua de drumuri, aici autoturismele fiind interzise. Nostalgicele căsuțe din lemn, cabanele și multe magazine micuțe, dar și locația sa ideală ce garantează mai multe ore cu soare decât media, toate acestea fac din Wengen un loc deosebit pentru petrecerea concediului. În fiecare sezon principal se organizează diferite evenimente cum ar fi concerte, cor sau jodler (cântecul popular al Elveției) în centrul stațiunii. Pe lângă acestea, sporturile de iarnă ocupă un loc de top în satul șarmant: în fiecare an în ianuarie se ține aici Competiția de Schi Lauberhorn, de talie mondială. Această pârtie este una dintre cele mai dificile pârtii ale Cupei Mondiale de Schi din Alpi. Iubitorii de schi fond și fanii de drumeții nu duc lipsă de oportunități: pe aproape 100 km se întind cărări de drumeții în Regiunea Jungfrau, care vă invită să admirați peisaje de neuitat!


Arosa

Arosa

Renumita staţiune balneară şi de iarnă Arosa este situată în valea Schanfigger la o altitudine de cca. 1780 metri altitudine şi se mândreşte cu îmbinarea reuşită a unei atmosfere de lux cu naturalitate. Staţiunea cu infrastructură variată este înconjurată de o lume montană fascinantă şi pante împădurite. De schiat se schiază pe munţii "Hörnli", "Weißhorn" şi "Brüggerhorn", pregătiţi cu pârtia exactă pentru fiecare nivel de cunoştinţe. Centrul staţiunii vă aşteaptă cu multe magazine, numeroase restaurante, de la simple până la gastronomie de 5 stele, baruri, lounge şi cluburi, la plimbare şi distracţie.Disentis

Disentis

Disentis este situtaă în Valea Surselva în Cantonul Grisunilor, unde se întâlneşte Rein da Medel cu Rinul Anterior. Idilica staţiune este situată la cca. 1150 m altitudine, departe de agitaţie şi este considerată azi ca centrul limbii retoromane. Domeniul schiabil, care se întinde până la cota 3000, este considerat ca o destinaţie deosebită pentru freerideri şi snowboarderi, fiind excelent dar puţin frecventat în acest sens. 60 de km de pârtii largi şi multe variante off-line garantează destulă varietate. Ca delicatesă culturală puteţi vizita Mânăstirea St. Martin, cea mai veche mânăstire benedictină din Elveţia. Merită făcută una şi la cea mai veche ţesătorie din Elveţia. Aici în Bündner Oberland vă aşteaptă multe specialităţi culinare, cum ar fi Capuns alla tatta, Bizochels sau Maluns, pe care trebuie neapărat încercate!


Klosters

Klosters

Klosters se află în Canton Graubünden, la cota 1180 m şi se învecinează direct cu orăşelul plin de viaţă Davos. În comparaţie cu agitaţia de acolo, Klosters are un caracter romantic, idilic, rural. Klosters este plin de tradiţie, cu ale sale case de lemn Walser, care invită turiştii dornici de linişti la relaxare. Nu fără motiv este elegantul sat locul ales pentru petrecerea concediului chiar şi de celebrităţi, precum Prinţul Charles. De aici aveţi acces direct la distracţie în zăpadă. Instalaţia pe cablu Gotschnabahn vă transportă direct în domeniul Parsenn sau Weissfluhjoch, cu cunoscutele şi îndrăgite pârtii de schi alpine. Cu cardul Davos Klosters vă bucuraţi de numeroase beneficii şi reduceri cum ar fi la băi sau zone de SPA ori la diverse restaurante.


Saas Almagell

Saas Almagell

Informaţii generaleSaaS Almagell, cu 450 de locuitori, este situat în Munții aproape de o zona de schi şi minciuni 1672 m deasupra nivelului mării. Ca Comunitate sud-cele mai multe în Valea Saas Saas Almagell oferă linişte şi relaxare într-un peisaj montan frumos. Statiunea vacanta idilic a păstrat sale de obicei Valaisan characteritics şi atmosfera confortabilă şi este locul ideal pentru familiile cu copii. Noua scaun lift Weisslaub-Heibodme oferă acces la noi drumeţii şi zonele de schi şi staţia sus dezvăluie o vedere panoramică uluitoare din sală şi Monte Rosa massivs. În apropiere staţiuni schi Saas Fee și Zermatt, vă puteţi chiar şi mergeţi la schi în vara.


Saas Grund

Saas Grund

Informaţii generaleSaaS Grund, situat în Munții şi aproape de o zona de schi, minciuni 1560 m deasupra mării nivel şi 1300 de locuitori. Aici, o gamă largă de iarnă sportive sunt disponibile, unele dintre cele mai aventuros inclusiv Cascada alpinism, off hinterlandul schi, traversează Defileul Alpine şi alpinism şi hinterlandul excursii de schi cu şcoala 'Weissmies' alpinism. SaaS Grund este un adevarat paradis de drumeţii pentru oamenii din toate timpurile: mai mult de 330 km de trasee marcate pentru drumeţii, celebru Saas Alpine pistă şi mai mult de 60 km de trasee marcate cu bicicleta sunt la dispoziţia dumneavoastră.


Sils Maria

Sils Maria

Atunci când un poet transpune un loc anume în poeziile sale, poate fi vorba doar despre o destinație turistică care l-a impresionat profund. Astfel a petrecut Friedrich Nietzsche șapte veri în frumoasa Sils Maria, lăsându-se inspirat nu numai pentru poezia omonimă, ci și pentru multe altele. Nici nu-i de mirare dacă luăm în considerare poziția localității între lacurile Sils și Silvaplan, la intrarea în romantica și liniștita Vale Fex, accesibilă doar cu autobuzul tras de cai. Nu doar Nietzsche, ci și alți artiști precum Joseph Beuys ori cântăreți ca David Bowie și-au găsit inspirație aici, astfel Sils Maria primind numele de "Localitatea culturală din Engadin". Nietzsche are aici chiar și un muzeu dedicat personalității sale, transformat chiar din casa sa natală. Cu toate acestea, Sils Maria nu a impresionat doar artiștii, ci și iubitorii sporturilor de iarnă și-au găsit aici paradisul, situat în imediata vecinătate a domeniilor schiabile, de jur-împrejurul renumitei stațiuni St. Moritz. De la Muntele Furtschellas din apropiere, aveți acces direct la domeniul schiabil Corvatsch, cu stația aflată la ca mai înaltă altitudine din Alpii Estici (3303 m).


Veysonnaz

Veysonnaz

Veysonnaz este situată la o altitudine de 1350 m, idilic la poalele muntelui. Chalet-urile tipice, gospodăriile walliser cu decoraţii detaliate şi în special ospitalitatea locuitorilor conferă staţiunii un caracter cât se poate de fermecător şi par să fi oprit timpul în loc. Până în anul 1960 în Veysonnaz principala sursă de venit era agricultura, până când turismul a început să se dezvolte - ceea ce nu este deloc de mirare, având în vedere panorama superbă în care se află staţiunea. Acesteia se adaugă şi aşezarea centrală în 4 Vallées.


Brienz

Brienz

Informaţii generaleBrienz (2961 locuitori) se află în regiunea Berner Oberland pe 577 m deasupra sealevel. Satul pitoresc este situat prin Lacul Brienzer vezi, embeded într-un peisaj alpin impresionant. Munţi, Muzeul de aer Ballenberg şi cascade Giessbach sunt bine merita vizitate. Schiori, excursionişti şi biciclişti se vor bucura de oportunităţile regiunea are de oferit. Asociatii turism local oferi clienţilor lor o gamă bogată de activităţi de divertisment. Dacă doriţi să exploraţi Elveţia, puteţi merge pe o excursie la Interlaken, Thun, Berna sau Lucerna.


Lenzerheide

Lenzerheide

Lenzerheide se află la o altitudine de 1473 m într-o vale din cantonul elveţian Grisunilor (Graubünden), la cca. 20 km sud de capitala cantonului, Coira. Idilica lume înconjurătoare a Lacului Heid cu vedere către Vf. Parpaner Rothorn este formată din saturi tradiţionale, bogăţie culturală şi infrastructură modernă. Regiunea de vacanţă Lenzerheide a primit în plus sigla "Familien willkommen", unde familiile sunt binevenite, atât părinţii cât şi copiii având variate posibilităţi de petrecere a timpului liber. Evenimente pline de şarm, precum Piaţa de Crăciun din "Pădurea Magică (Zauberwald)" inclusiv cu instalaţii de lumini deosebite face parte din punctele de atracţie culminante ale regiunii. Aici puteţi descoperi şi vizita multe muzee, cetăţi şi biserici. La Hotel Kurhaus se organizează diverse concerte, spectacole de cabaret şi alte evenimente culturale care vă invită la bună dispoziţie. Din punct de vedere al sporturilor de iarnă, Clubul Arosa-Lenzerheide vă oferă cele mai moderne domenii schiabile din Elveţia. Iubitorii de spa nu duc nici ei lipsă de posibilităţi pentru relaxare în Lenzerheide, spre exemplu în cel mai mare hamam din zona Alpilor. Pe timp nefavorabil activităţilor în aer liber, Centrul Sportiv Lenzerheide vă aşteaptă cu o ofertă variată de activităţi indoor.


Saanen Gstaad

Saanen Gstaad

Informaţii generaleSaanen-Gstaad, la o altitudine de 1000 m, 1200 de locuitori şi este situat în Munții, aproape de o zona de schi. Aici, în centrul istoric al Saanenland, toate visele tale pot deveni realitate. Cabane lemn vechi si o biserica care datează din secolul 15 caracterizează sat Saanen. Aceste atribute şi mult mai multe de a păstra o eleganta lumii vechi care pot fi găsite doar în Saanen. În timp ce mersul pe jos paşnic pe străzi norrow, puteţi descoperi patrimoniul şi tradiţii care dau satul farmecul său speciale. Nu numai inima satului este de vis, dar, de asemenea, oportunităţi de sport medley de iarnă fantastice. Pentru schiori coborâre, conntects Eggli-Videmanette Saanen și Gstaad cu Rougemont. În plus, dacă vă place de mers pe jos veţi găsi iarna drumeţii căile între Rougemont, Gstaad şi Gsteig. Această Comunitate este perfect pentru sportivi şi visători deopotrivă.


Bellwald

Bellwald

Informaţii generaleBellwald cu locuitori 420 este situat pe o terasa insorita ridicat de mai sus Valais la o altitudine de 1600 deasupra nivelului mării şi este cea mai mare staţiune de vacanţă în zona. Sat frumos cu său caracteristic case din lemn este o destinaţie de vacanţă popular cu tineri şi bătrâni.


Seelisberg

Seelisberg

Informaţii generaleSeelisberg cu o populaţie de aproximativ 613 de oameni se află la 800 m deasupra nivelului mării, în apropiere de Lucerna în inima din Elveția. Seelisberg este un sat fermecător situat pe un munte uşor de rulare, care duce la malul lacului pitoresc de Vierwaldstätter. Acest sat este un sfat confidenţiale pentru cei ce considera o sărbătoare pe malul lacului Vierwaldstätter. Township mici şi frumos este o destinaţie venerat pentru romanticii, Naturists şi ambele Active şi inactiv îndeletnicirile. Forrests din jur, deschideţi câmpii și Lacul munte idealic cu băncile sale în mod natural de nisip - a face pentru o experienţă unică. O plimbare cu barca pe lac, Vierwaldstätter este o NECESITATE în timp ce împătimiţii de cultură se vor bucura de o vizită la Grütli' ", locul de naștere al Elveţiei 'Eidgenossenschaft'.


Unterwasser

Unterwasser

Informaţii generaleUnterwasser este situat la 910 m altitudine şi 1300 de locuitori. Satul este un loc frumos în estul Elveției, care este unul din locurile colector natura. La un nivel cu trece între Valea St. Gallen Rinului și Toggenburg, Unterwasser, o așezare împrăştiate, care este tipic pentru această regiune, este situat. Amplasarea sa excelentă oferă oaspeţilor săi o vedere uimitoare la Munţii din Churfirsten şi massifs Säntis. Dealurile moale la Appenzeller şi St. Gallerland, snowcovered hit-uri la Glarnerland, neverending verde Thurgau, moale winehills la Schaffhausen.


Fiesch

Fiesch

Satul de vacanță Fiesch este centrul turistic al văii Fieschertal, fiind situat chiar la intrarea acesteia, la o altitudine de 1049 m. Prin localitate curge râul "Weisswasser", care își are izvoarele în apele cristaline care provin din topirea ghețarul Fiescher, șerpuind pe pantele însorite până la vărsarea sa în fluviul Ron. Mica localitate este punctul ideal de pornire pentru practicare diverselor sporturi montane în domeniul Aletsch. Legătura directă prin intermediul instalației pe cablu cu Aletsch Arena permite celor mai activi cele mai bune condiții pentru schi alpin, schi fond, tururi de schi, drumeții cu rachetele de zăpadă, derdeluș și chiar zbor cu parapanta. Satul Fiesch este situat la baza Munților Eggishorn, care vă invită la distracție pe placă sau pe tălpici, iar stația de vârf vă așteaptă la o altitudine de 2869 m cu o priveliște superbă. Aici aveți o panoramă de jur împrejur a Alpilor Bernezi de 4000 m cu ale lor trei vârfuri binecunoscute: Eiger, Mönch și Jungfrau, a impunătorilor ghețari Aletsch și Fiescher, iar pe vreme senină se poate zări chiar Matterhorn-ul.


Hasliberg

Hasliberg

Fermecătoarea aşezare Hasliberg este alcătuită din 4 părţi: Wasserwendi, Hohfluh, Goldern şi Reuti. Este situată după cheile Brünigpass (1008 m) şi la poalele Planplatten (2250 m), mai sus de foaret animata vecină Meiringen. Hasliberg este o staţiune de schi îndrăgită şi bine cunoscută şi este considerată ca fiind una din cele mai primitoare pentru familii din Berna Superioară. La o altitudine de cca. 1100 m vă puteţi bucura de paorame incredibile asupra lumii montane înconjurătoare cu vârfurile Glogghüs (2534 m), Hochstollen (2480 m) şi Rothorn (2525 m). Din Reuti şi Wasserwendi ajungeţi cu telecabina direct în domeniul schiabil. Trasee de drumeţii de iarnă unesc zonele şi duc chiar la Meiringen. Datorită situării ideale chiar lângă domeniul schiabil Hasliberg oferă o gamă largă de oferte pentru pasionaţii mai mici şi mai mari ai sporturilor de iarnă.


Gersau

Gersau

Cum se ajunge acolopoate ajunge confortabil cu maşina şi este bine conectat la transportul public. cu maşina: cu trenul: de avion: sunt cele mai apropiate aeroporturi şi. Distanţe:Celerina

Celerina

Celerina este vecina liniştită şi confortabilă a St. Moritz. Datorită situării ideale Celerina este cea mai însorită staţiune din minunatul Engadin. În ciuda numeroaselor ore de soare, coborârea de vale până în staţiune este în general deschisă toată iarna. Celerina oferă multe posibilităţi de petrecere a timpului, fie pe plăci, fie fără ele: profitaţi de numeroasele pârtii ale Corviglia din regiunea de schi Engadin sau mergeţi la cumpărături în centrul staţiunii. Pentru ceva viteză, încumetaţi-vă pe pârtia olimpică de bob, pentru 1720 m de adrenalină pură! Cu accesul direct la renumitul domeniu schiabil al St. Moritz, Celerina este atât pentru familii cât şi pentru cei în căutare de distracţie o alegere foarte bună.