Statiuni si orase in regiunea Fethiye

Fethiye se afla pe coasta Marii Mediterane, la 150 km sud-est de Mugla si 135 km sud-vest de Marmaris. Golful, ornat cu multe insulete, este inchis de o insulita numita din 1936 Cavaliere.

Statiunile si orasele din Fethiye unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

FethiyeObiective turistice in regiunea Fethiye Oferte Fethiye

Fethiye

Fethiye

Fethiye se afla pe coasta Marii Mediterane, la 150 km sud-est de Mugla si 135 km sud-vest de Marmaris. Golful, ornat cu multe insulete, este inchis de o insulita numita din 1936 Cavaliere. Fethiye un oras incantator, cu restaurante pe malul marii si alei pentru promenada pe langa un port activ, unde navele si barcile de pescuit convietuiesc alaturi de yachturile elegante. De asemenea este un loc potrivit pentru scufundari, pescuit si excursii. Orasul se gaseşte aici de când licienii au construit Telmessos (situl in jurul caruia s-a ridicat Fethiye) cu 3000 de ani in urmă.


Oludeniz

Oludeniz

Oludeniz este o statiune situata in provincia Mugla de pe coasta de sud-vest a Turciei, marginita intr-o parte de Marea Egee si de cealalta parte de Muntii Babadag, la 14 km de Fethiye. Oludeniz Beach este una dintre cele mai faimoase si mai fotografiate plaje din zona Mediterana. Faimoasa Laguna Albastra pare a fi rupta dintr-un vis, ce a devenit realitate doar pentru a incanta sufletele calatorilor. Fiind declarata rezervatie naturala, constructiile sunt interzise in aceasta zona. Apele turcoaz, nisipul fin si peisajul extraordinar i-au adus plajei Oludeniz o clasare printre primele 5 plaje din lume.


Gocek

Gocek

Göcek este un oraș mic în districtul Fethiye în provincia Mugla, Turcia


Ovacik

Ovacik

Ovacık este un mic sat din districtul Fethiye, provincia Mugla, Turcia.


Hisaronu Ovacik

Hisaronu Ovacik

Hisarönü este un sat statiune turistica în zona Fethiye a Provinciei Muğla din Turcia. Acesta este situat la extremitatea de vest a coastei mediteraneene din Turcia și extremitatea de sud a coastei Mării Egee. Statiunea a crescut de la un sat mic în 1990 la o stațiunea mare, cu vecinul său Ovacık.