Statiuni si orase in regiunea Frankreich

Locația magică Orelle se găsește în renumitul 3 Vallées, în cel mai mare domeniul schiabil unitar din Europa. Cu telecabina ajungeți în Val Thorens în aproximativ 15 minute, de unde aveți legături perfecte către pârtii spectaculoase. Clădirile în stil baroc, căsuțele de piatră cu acoperișuri de ardezie și ospitalitatea locuitorilor îi conferă așezării Orelle
farmecul de neuitat. Tradițiile bogate ale locului, alături de faptul că este ideal pentru familii, acorda oaspeților săi, de la mic la mare, zile de concediu minunate. În "The Mazot of Croés", copiii până la 6 ani beneficiază de supraveghere și de activități variate și în afara pârtiilor de schi.
Atât turiștii, cât și locuitorii din localitățile învecinate Valmeinier și Valfréjus vin deseori pentru o excursie de o zi în Orelle,pentru a se relaxa și bucura de peisajul montan impresionant și a profita de minunatele pârtii din domeniul schiabil- convingeți-vă singuri!

Statiunile si orasele din Frankreich unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

FrankreichObiective turistice in regiunea Frankreich Oferte Frankreich


Orelle

Orelle

Locația magică Orelle se găsește în renumitul 3 Vallées, în cel mai mare domeniul schiabil unitar din Europa. Cu telecabina ajungeți în Val Thorens în aproximativ 15 minute, de unde aveți legături perfecte către pârtii spectaculoase. Clădirile în stil baroc, căsuțele de piatră cu acoperișuri de ardezie și ospitalitatea locuitorilor îi conferă așezării Orelle farmecul de neuitat. Tradițiile bogate ale locului, alături de faptul că este ideal pentru familii, acorda oaspeților săi, de la mic la mare, zile de concediu minunate. În "The Mazot of Croés", copiii până la 6 ani beneficiază de supraveghere și de activități variate și în afara pârtiilor de schi. Atât turiștii, cât și locuitorii din localitățile învecinate Valmeinier și Valfréjus vin deseori pentru o excursie de o zi în Orelle,pentru a se relaxa și bucura de peisajul montan impresionant și a profita de minunatele pârtii din domeniul schiabil- convingeți-vă singuri!