Statiuni si orase in regiunea Golful St. Paul

Bugibba [pronuntat BU-jibb-buh] este un orasel mic din Malta, situat adiacent de Qawra si face parte din consiliul local al Golfului Sf. Paul. Cu numeroase hoteluri, restaurante, baruri, cluburi si un cazinou, este o statiune populara printre turisti.

Statiunile si orasele din Golful St. Paul unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Golful St. PaulObiective turistice in regiunea Golful St. Paul Oferte Golful St. Paul

Qawra

Qawra

Qawra este un oras in Malta. Acesta este situat la nord-est de insula Malta, iar impreuna cu Bugibba formeaza o parte a Golfului Sf. Paul. Acesta este popular in randul turistilor si este casa pentru o multe hoteluri si restaurante. Desi nu exista o plaja, multi oameni inoata si fac baie langa stanci, care ofera un spatiu amplu pentru scaldat la soare. Acesta este popular cu turisti carora le place sa mearga la mare pe timp de noapte. Qawra este, de asemenea, site-ul cu multele turnuri construite de Ordinul Cavalerilor Sf. Ioan. Turnul Qawra este acum un restaurant.


Bugibba

Bugibba

Bugibba [pronuntat BU-jibb-buh] este un orasel mic din Malta, situat adiacent de Qawra si face parte din consiliul local al Golfului Sf. Paul. Cu numeroase hoteluri, restaurante, baruri, cluburi si un cazinou, este o statiune populara printre turisti. Pana acum cativa ani in urma, Bugibba si Qawra au fost un promontoriu stancos si sterp, care nu erau puncte de interes. Aici se afla un templu preistoric, aflat intr-o stare proasta de conservare. Acest templu este unic prin faptul ca a fost decorat cu sculpturi din peste (aceste basoreliefuri sunt acum pastrate in Muzeul National de Arheologie din Valletta).


St. Paul S Bay

St. Paul S Bay

Stațiunea este situată în nord estul insulei, la 16 km de La Valetta. Numele orașului provine de la Sf Apostol Pavel, care se presupune ca a naufragiat pe insulă în drumul său din Caesarea spre Roma.


St Pauls Bay Toate Orasele

St Pauls Bay Toate Orasele

Saint Paul's Bay (malteza: San Pawl-Bahar, italiana: Baia di San Paolo) este un oras in Malta, situat la nord-est de insula Malta, si 16 km de orasul Valletta (capitala). Numele sau se refera la naufragiul Sfantului Paul, dupa cum atesta documentele in Faptele Apostolilor, conform traditiei, Sfantul Paul a naufragiat pe insule, numite Insulele St. Paul, care sunt situate in Golful St. Paul.