Statiuni si orase in regiunea Gran Canaria

Supranumită Continentul în Miniatură al Spaniei, insula Gran Canaria este bogată în valori capabile să ademenească gustul pentru experienţe turistice solide al vizitatorilor din întreaga lume.

Fiind cea mai mare formaţiune de uscat din Insulele Canare, Gran Canaria mai deţine, în acelaşi timp, un alt stimulent turistic: are condiţii perfecte pentru surfing, motiv pentru care a fost adesea comparată cu Hawaii.

În cele din urmă, insula este o valoare UNESCO, fiind declarată Rezervaţie a Biosferei. Este evident că turiştii care sunt în căutarea naturii nealterate de intervenţia omului au marea ocazie de a fi satisfăcuţi de o şedere în Gran Canaria.

Statiunile si orasele din Gran Canaria unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Gran CanariaObiective turistice in regiunea Gran Canaria Oferte Gran Canaria

Playa Del Ingles

Playa Del Ingles

Playa del Inglés (spaniolă pentru "Englishman's Beach") este un oraş de pe coasta de sud a insulei Gran Canaria si este una dintre cele mai cunoscute si cele mai mari statiuni. Dacă sunteţi în căutare de monumente sau alte obiective turistice culturale, Playa del Inglés nu este locul tocmai potrivit pentru a le putea gasi. Cu toate acestea, pentru nevoile spirituale, există Templo Ecuménico de San Salvador, o biserică care furnizează servicii ecumenice în trei limbi diferite. Atunci cand ati obosit sa stati la plajă va puteti plimba pe Paseo Costa Canaria, o alee căptuşita cu flora tropicala luxurianta şi vile de lux.


Playa De Taurito

Playa De Taurito

Statiunea Playa de Taurito este situata între Playa del Cura şi Mogán Puerto, la doar o oră de aeroportul din Las Palmas. Este o statiune turistica situat pe coasta de sud-vest în jurul unui golf. Piesa centrală a statiunii Playa de Taurito o reprezinta un ştrand. Playa Taurito este o locatie minunata pentru o vacanta de vis cu nisip fin. 64% din suprafata insulei este considerata rezervatie biosferica de catre UNESCO. Exista o mare retea de trasee in interiorul insulei, pe care le puteti explora pe jos sau cu bicicleta. Puteti chiar observa balene si delfini in habitatul lor natural, in largul coastei de sud a insulei.


Maspalomas

Maspalomas

Maspalomas este cel mai vechi oras turistic, în coasta de sud a Gran Canaria din Insulele Canare si face parte din municipiul San Bartolomé. Maspalomas este o localitate pe care o veţi întâlni întotdeauna pe primele pagini ale ghidurilor tursitice despre Gran Canaria. De aceea, imaginea dunelor mişcătoare de nisip de la Maspalomas, o vastă staţiune turistică din sudul insulei, vi se va întipări probabil în memorie înainte de a o vedea cu proprii ochi. Datorită relativei apropieri faţă de Africa şi direcţiei de bătaie a vântului, dunele de nisip s-au format prin depunerea nisipului adus de acesta din deşertul Sahara.


Playa De Mogan

Playa De Mogan

Pentru cei care caută ceva mai exclusivist și autentic vă recomandăm Puerto de Mogán. În partea de sud-vest a insulei, după ce a luat drumul de coastă care ruleaza pe stânci spectaculoase peste albastru Atlantic ajungem la această enclavă liniștită și minunat departe de zonele turistice zgomotoase ale insulei.


Gran Canaria

Gran Canaria

Supranumită Continentul în Miniatură al Spaniei, insula Gran Canaria este bogată în valori capabile să ademenească gustul pentru experienţe turistice solide al vizitatorilor din întreaga lume. Fiind cea mai mare formaţiune de uscat din Insulele Canare, Gran Canaria mai deţine, în acelaşi timp, un alt stimulent turistic: are condiţii perfecte pentru surfing, motiv pentru care a fost adesea comparată cu Hawaii. În cele din urmă, insula este o valoare UNESCO, fiind declarată Rezervaţie a Biosferei. Este evident că turiştii care sunt în căutarea naturii nealterate de intervenţia omului au marea ocazie de a fi satisfăcuţi de o şedere în Gran Canaria.


Las Palmas

Las Palmas

Las Palmas de Gran Canaria este capitala si cel mai mare oras al arhipelagului Insulele Canare, si totodata unul dintre cele mai mari orase din Spania. Las Palmas ofera soare, mare si o exceptionala mostenire istorica. Combinatia dintre cultura aborigena Guanche, trecutul colonial si faptul ca se afla la o distanta de 144 km de coasta Africii, au creat un caracter aparte, un amestec intre Europa, America si Africa. Capitala insulei, Las Palmas de Gran Canaria se bucura de o clima subtropicala, temperaturile varatice pastrandu-se pe toata perioada anului.


San Agustin

San Agustin

San Agustin se afla intr-o regiune stancoasa si o recomandam tuturor celor care cauta o zona mai linistita decat Playa del Ingles. In statiune se aliniaza bungalouri, hoteluri si apartamente, incojurate de gradini frumoase. Aproape toate sunt cu vedere la munte. Aleea Las Flores se intinde pe o plaja nisipoasa, care este de origine vulcanica. Langa alee stau la dispozitia turistilor baruri, restaurante, un centru comercial cu magazine si un cazinou. Transferul cu autocarul de la aeroport dureaza aproximativ 30 minute.


Puerto Rico

Puerto Rico

Puerto Rico are o istorie bogata , curate plaje de nisip alb- și munți împăduriți , și atmosfera prietenoasă , relaxată . Puerto Rico este format din mai multe insule și chei ; Puerto Rico Island este cea mai mare insula și hub-ul principal .


Puerto De Mogan

Puerto De Mogan

Puerto de Mogán este o stațiune pitorească și un sat pescăresc din municipiul Mogán, situat la gura unei văi de pe coasta de sud-vest a insulei Gran Canaria. Canalele care leagă portul de agrement de portul de pescuit au dus la supranumirea acestuia „Mica Veneție” sau „Veneția Canarelor”. Plaja sa (Mogán Beach sau Playa de Mogán) are o bună reputație. Restaurante și baruri înconjoară portul de agrement și plaja.


Gran Island Canaria Toate Or

Gran Island Canaria Toate Or

Gran Canaria este o insulă din arhipelagul „Insulele Canare” (din Oceanul Atlantic) care ține de Spania. Are o suprafață de 1.560,1 km², fiind ca mărime a treia insulă din arhipelag. Împreună cu Capul Verde, Madeira și Azore, insulele Canare formază ecoregiunea Macaronezia. Insulele au fost numite ''canare'' datorita numarului mare de foci ce existau acolo.