Statiuni si orase in regiunea Hammamet

Yasmine Hammamet este cea mai noua statiune tunisiana si prima in topul recomandarilor noastre. Situata la doar o ora de aeroportul din Tunis Carthage si cel din Monastir si doar 6 minute de Hammamet, statiunea ofera peste 45 de hoteluri de top, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri.

Yasmine Hammamet se intinde de-a lungul a 4 km de plaja si cuprinde o suprafata de 278 ha. Statiunea turistica se mandreste cu hoteluri, vile si bungalouri din care un procent de 80% se incadreaza in categoria hotelurilor de 4 si 5 stele.

Statiunile si orasele din Hammamet unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

HammametObiective turistice in regiunea Hammamet Oferte Hammamet

Statiunea Hammamet

Statiunea Hammamet

Hammamet este un oras-statiune de pe coasta Marii Mediterane situat la 65 km de capitala Tunis, in partea de sud est a peninsulei Cap Bon. Dupa cum spune si denumirea (hammam insemnand baie in limba turca), plajele intinse, apa clara si calda au facut din aceasta zona o destinatie favorita inca din perioada islamica. De la inceputul secolului XX orasul devine una dintre statiunile turistice reprezentative ale tarii. Ca majoritatea oraselor tunisiene si Hammametul are o Medina inconjurata de fortificatii si datand din secolul al XV-lea, cu fortareata sa (casbah), si nelipsitul souk.


Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet

Yasmine Hammamet este cea mai noua statiune tunisiana si prima in topul recomandarilor noastre. Situata la doar o ora de aeroportul din Tunis Carthage si cel din Monastir si doar 6 minute de Hammamet, statiunea ofera peste 45 de hoteluri de top, cele mai bune restaurante, gradini si strazi largi cu palmieri. Yasmine Hammamet se intinde de-a lungul a 4 km de plaja si cuprinde o suprafata de 278 ha. Statiunea turistica se mandreste cu hoteluri, vile si bungalouri din care un procent de 80% se incadreaza in categoria hotelurilor de 4 si 5 stele.