Statiuni si orase in regiunea Ibiza

Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică Formentera alcătuieşte grupa Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”. Este o insula mica: 45 km lungime si 25 km latime.

Reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata. Orasul Ibiza are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa.

Cu toate acestea, insula nu si-a pierdut complet caracterul traditional.

Statiunile si orasele din Ibiza unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

IbizaObiective turistice in regiunea Ibiza Oferte Ibiza

San Antonio Ibiza

San Antonio Ibiza

San Antonio este una dintre zonele turistice cele mai populare si cunoscute din insula Ibiza si se aflta la apoximativ 20 de minute distanta (cu masina) fata de capitala Ibiza si fata de aeroport. Cunoscuta si ca San An de catre turistii britanici, numele intreg al statiunii este Sant Antoni de Portmany. Golful lung este aliniat de baruri, restaurante si apartamente care ofera gazduire. Statiunea are cateva plaje mici frumoase, iar plajele mai mari Cala Conta, Cala Bassa si Cala Tarida se afla la scurta distanta daca mergeti cu feribotul.


Ibiza

Ibiza

Ibiza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică Formentera alcătuieşte grupa Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”. Este o insula mica: 45 km lungime si 25 km latime. Reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata. Orasul Ibiza are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa. Cu toate acestea, insula nu si-a pierdut complet caracterul traditional.


Santa Eulalia Del Rio Ibiza

Santa Eulalia Del Rio Ibiza

Santa Eulalia este un oraşel micut destul de dragut, situat la 14 km nord de capitala insulei, mult apreciata de turisti din cauza apropierii sale de unele dintre cele mai bune plaje şi pentru pitorescul asezarii. Orasul este situat la gura de vărsare a singurului râu din Insulele Baleare, supravegheat de Puig de Missa, o biserica-cetate, amplasata pe un deal cu o vedere panoramica. O altă atracţie în Santa Eulalia este asezarea Sant Carles care se afla la câţiva kilometri spre nord: ultima localitate cu adevăratul "hippy" de pe insula Ibiza, rămase din anii 1960 când cei care apartin culturii hippy se adunau in numar mare aici.


Figueretas

Figueretas

Figueretas este o stațiune populară pentru toate motivele corecte.


Formentera

Formentera

Formentera este insula cea mai mică dintre insulele Baleare, împreună cu insula Ibiza, fac parte din insulele Pituitare (Illes Pitiüses). Insula are o lungime de 19 km, ea este situată în Marea Mediterană la ca. 3 km sud de Ibiza. Localitățile mai importante de pe insulă sunt Sant Francesc Xavier, Sant Ferran de ses Roques, El Pilar de la Mola și La Savina.


Playa De Talamanca

Playa De Talamanca

Playa De Talamanca este situata in nordul orasului Ibiza, la numai 15 minute de mers pe jos de cartierul La Marina si are o plaja lunga de aproape 1 km situata in jurul unui golf natural. Pe plaja exista numeroase hoteluri cu vedere spre Ibiza Town si restaurante asezate chiar pe malul marii. Desi in Talamanca nu sunt magazine sau supermarketuri, in apropiatul sat Jesus (situat la numai 15 minute de mers pe jos) se gasesc o multime de cafenele, restaurante, supermarketuri, magazine, banci si chiar chioscuri cu presa internationala. Playa de Talamanca este una dintre cela mai populare destinatii turistice din Baleare, oferind liniste absoluta, o plaja destul de lata cu nisip fin si “atractii nocturne” ca de exemplu discotecile Pacha, El Divino si zona Portului Ibiza.


Es Cana

Es Cana

Statiunea Es Cana (Es Canar) se desfasoara de-a lungul unei potcoave de nisip auriu mangaiata de apele cristaline ale Marii Mediterane si este destinatia ideala pentru familiile cu copii.


Puerto San Miguel

Puerto San Miguel

Puerto San Miguel este un sat din nord-estul insulei spaniole Ibiza. Stațiunea este situată într-o mică intrare protejată, înconjurată de stânci abrupte, acoperite cu pădure de pin și scrub. În capul golfului se află o mică plajă cu nisip. În spatele plajei există o serie de magazine, baruri și restaurante.