Statiuni si orase in regiunea Insula Hvar

Hvar este un oras port in Croatia, apartinand judetului Split-Dalmatia, aflat pe insula Hvar (a patra insula ca intindere si a doua ca lungime din arhipelagul dalmatian) din Marea Adriatica. Orasul, situat in partea de vest a insulei, este centrul administrativ al acesteia si are o populatie aproximativ 4.000 de locuitori.

Orasul Hvar are o istorie lunga si distinsa, ca centru de comert si cultura in Marea Adriatica. A fost o comuna independenta in cadrul Imperiului Venetian intre secolele al XIII-lea si al XVIII-lea si, in acelasi timp, o importanta baza navala.

Statiunile si orasele din Insula Hvar unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula HvarObiective turistice in regiunea Insula Hvar Oferte Insula Hvar

Hvar

Hvar

Hvar este un oras port in Croatia, apartinand judetului Split-Dalmatia, aflat pe insula Hvar (a patra insula ca intindere si a doua ca lungime din arhipelagul dalmatian) din Marea Adriatica. Orasul, situat in partea de vest a insulei, este centrul administrativ al acesteia si are o populatie aproximativ 4.000 de locuitori. Orasul Hvar are o istorie lunga si distinsa, ca centru de comert si cultura in Marea Adriatica. A fost o comuna independenta in cadrul Imperiului Venetian intre secolele al XIII-lea si al XVIII-lea si, in acelasi timp, o importanta baza navala.