Statiuni si orase in regiunea Insula Ios

Insula Ios, se află între insulele Naxos şi Santorini la o distanţă de 107 mile marine de Piraeus. Aceasta are o suprafata de 108 kmp. şi o populaţie de 1.500 de locuitor. Pe insula se poate ajunge cu feribotul din Pireu tot timpul anului. Ios este, de asemenea, conectata, cu feribotul, cu Creta, cu complexul Insulelor Dodecanese, precum şi cu multe alte insule din Ciclade, mai ales în perioada de vară.

Statiunile si orasele din Insula Ios unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula IosObiective turistice in regiunea Insula Ios Oferte Insula Ios

Mylopotas

Mylopotas

Plaja Mylopotas este cel mai vizitat plaja din Ios Grecia Situat aproape de satul principal , Chora . Aceasta este o plajă lungă, albă , cu sezlonguri pentru inchiriat , dar și cu mare și neexploatat unele zone pentru a pune prosop pe gratis .


Ormos Beach

Ormos Beach

Portul Ios se numește Ormos, iar plaja portului se numește Gialos, dar nimeni nu spune acest lucru: toată lumea spune „port”, adică atât portul, cât și plaja.


Manganari

Manganari

Manganari este una dintre cele mai pitorești plaje din Ios, situată la 23 km sud de Chora. Plaja în sine are nisip auriu și ape cristaline. Datorită locației sale îndepărtate și a distanței mari de Chora, plaja rămâne netulburată de mulțimile zgomotoase, cea mai mare parte a zilei, în timp ce oferă o oportunitate fantastică de a explora împrejurimile sale naturale. Golful retras este protejat de vânturile puternice, oferind înot calm și snorkeling. Plaja se întinde pe mai mulți metri. Scene din celebrul film „Le Grand Bleu” au fost de fapt filmate în Manganari, dezvăluind calitatea extraordinară a apei și peisajul frumos.