Statiuni si orase in regiunea Insula Menorca

Menorca este cea mai estica insula dintre Insulele Baleare, un loc liniştit si neexplorat inca de turismul in masa. Nu este locul recomandat celor carora le place agitatia.

Statiunile si orasele din Insula Menorca unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula MenorcaObiective turistice in regiunea Insula Menorca Oferte Insula Menorca

Calan Bosch

Calan Bosch

Cala'n Bosch, pe coasta de sud-vest Menorca, a fost scopul-a construit în anii optzeci. Este un loc comod, cu vile văruite și o mică plajă, de aur. Punctul de contact reală, deși, este port inele cu magazine, baruri și restaurante - este în mișcare, pentru a plasa pentru prânzuri lenesi care transformă într-un hub pe timp de noapte plin de viață.


Menorca

Menorca

Menorca este cea mai estica insula dintre Insulele Baleare, un loc liniştit si neexplorat inca de turismul in masa. Nu este locul recomandat celor carora le place agitatia. Daca căutaţi kilometri de plaje linistite, nepopulate de turisti, sate pescăreşti linistite, oraşe istorice- atunci aici este locul dumneavoastră. Pe insula domina natura virgina, linistea si culorile: albastru si turcoazul de la marea omniprezenta, verdele de la vegetatia luxurianta datorita umiditatii ridicate de pe insula, albul de la casele de piatra tipice si galbenul de la Soarele auriu.


Son Bou

Son Bou

Son Bou este un sat din regiunea Alaior a Minorca, o insula mica in Insulele Baleare. Acesta este împărțit în trei districte: Son Bou (cea mai mare parte magazine, restaurante și hoteluri două mari), San Jaime (vile si apartamente de gradina) si Torre Soli Nou (vile private și complexe de apartamente). Este un punct de pornire / sosire pentru două etape ale GR 223 - Camí de Cavall.


Mahon

Mahon

Mahón (Mao Zedong in catalană) este capitala insulei Menorca. Este usor si distractiv sa umblati prin Mahon, prietenoasa capitala a sofisticatei insulei de vacanta Menorca. Orasul Mahon a fost întemeiat în urmă cu trei mii de ani. Evrei, mauri, turci si englezi - toti si-au lasat amprenta asupra locului, cu toate ca acum recunosti de departe spiritul spaniol. In Mahon sunt cele mai multe cladiri specific englezesti - pentru ca englezii au domnit aproximativ un secol. Dar stradutele in panta, palmierii leganandu-se in bataia vantului si, mai ales, soarele te fac sa nu ai niciun dubiu in ce tara te afli, de fapt.


Santo Tomas

Santo Tomas

Santo Tomás este un mic sat de pe coasta de sud a Menorca, parte a insulelor baleare spaniole situate în Marea Mediterană. Înconjurat de dealuri și păduri, Santo Tomàs se află în municipalitatea Es Migjorn Gran, între stațiunile Son Bou și Cala Galdana.


Ciutadella

Ciutadella

Ciutadella este un municipiu în insula Minorca, Insulele Baleare, Spania. Dintre Insulele Baleare s-ar situa pe pozitia a treia in topul popularitatii, dupa Ibiza si Mallorca, majoritatea turistilor venind aici pentru monumentele istorice mai curand decat pentru plaje. Inca din secolul al IV-lea, de pe vremea cand era capitala, Ciutadella era si sediul episcopal. Dupa ce capitala a fost mutata de englezi la Mahon, in secolul al XVIII-lea, episcopul a refuzat sa paraseasca orasul, si Ciutadella a ramas pana in ziua de azi centrul religios al insulei.