Statiuni si orase in regiunea Insula Rab Lopar

Insula Rab este aşezată în golful Kvarner între insula Krk în nord-vest şi insula Pag în sud-est. Pe insula Rab sunt câteva mici localităţi, aşezate în mare parte în partea sa sudică. Acest lucru se datorează faptului că partea nordică a insulei este străbătută de vântul bura, în timp ce partea îndreptată spre sud este străbătută de o climă mult mai plăcută, în această parte întinzându-se poate cea mai frumoasă pădure de stejari de la Mediteraneană.

Pe insula Rab se află câteva localităţi mai mici, sate şi aşezări. Una dintre acestea se numeşte precum insula Rab, cunoscută prin cele 4 clopote ale sale care au devenit într-un fel sau altul simbolul oraşului Rab, avându-l ca protector pe Sf.

Statiunile si orasele din Insula Rab Lopar unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula Rab LoparObiective turistice in regiunea Insula Rab Lopar Oferte Insula Rab Lopar

Rab

Rab

Insula Rab este aşezată în golful Kvarner între insula Krk în nord-vest şi insula Pag în sud-est. Pe insula Rab sunt câteva mici localităţi, aşezate în mare parte în partea sa sudică. Acest lucru se datorează faptului că partea nordică a insulei este străbătută de vântul bura, în timp ce partea îndreptată spre sud este străbătută de o climă mult mai plăcută, în această parte întinzându-se poate cea mai frumoasă pădure de stejari de la Mediteraneană. Pe insula Rab se află câteva localităţi mai mici, sate şi aşezări. Una dintre acestea se numeşte precum insula Rab, cunoscută prin cele 4 clopote ale sale care au devenit într-un fel sau altul simbolul oraşului Rab, avându-l ca protector pe Sf.


Lopar

Lopar

Lopar este o municipalitate croată a județului Primorje – Gorski Kotar. Acesta a câștigat statutul de municipalitate în 2006, iar populația sa este de 1.263 de locuitori.