Statiuni si orase in regiunea Insula Skopelos

Situata în Insulele Sporade de Nord, între Skiathos si Alonnissos, Skopelos este o insula de 13 mile lungime şi o lăţime maximă de peste 5 mile. Skopelos este cunoscuta pentru greci ca insula verde şi albastra, datorita pădurilor care acoperă o mare parte din insula, coborand pana la malul apei.

Statiunile si orasele din Insula Skopelos unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula SkopelosObiective turistice in regiunea Insula Skopelos Oferte Insula Skopelos

Skopelos

Skopelos

Arhipelagul grecesc este format din aproximativ 6.000 de insule, insa doar cateva dintre ele se pot mandri cu o frumusete asemanatoare insulei Skopelos. Imbracata de la un capat la altul in paduri de pini, platani, maslini si livezi de pruni, insula Skopelos este considerata a fi cea mai verde insula a Marii Egee, un mic paradis terestru accesibil pentru bugetele romanilor si ideal pentru relaxare si petrecerea vacantei alaturi de cei dragi.


Neo Klima

Neo Klima

Neo Klima este un sat relativ nou de pe coasta de vest a insulei Skopelos. Este o comunitate primitoare și se bucurăm de unele dintre cele mai frumoase vederi disponibile pe insulă. Satul are vedere extinsă la mare cu câteva plaje mari cu șezlonguri în timpul sezonului estival. Este mărginita de munți maiestuoși acoperiți de păduri pe care să îi explorați, cu multe căi accesate din Neo Klima.


Panormos Skopelos

Panormos Skopelos

Panormos este situat la 12 km nord-vest de orașul Skopelos și, în ciuda distanței mari, traseul este destul de plăcut. Plaja cu nisip este închisă într-un golf uimitor și constă din două insule mici. Este o zonă destul de populară, cu împrejurimi frumoase, multe facilități și un cadru verde luxuriant impresionant. Aproape de plajă se află satul Panormos, unde veți găsi o mulțime de taverne, restaurante și numeroase magazine locale. Lângă mare sunt câteva rămășițe vechi de zid.