Statiuni si orase in regiunea Insula Tenerife

Insula Tenerife este cea mai mare (2034 kilometri patrati) si cea mai inalta (3718 metri) dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C.

Statiunile si orasele din Insula Tenerife unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula TenerifeObiective turistice in regiunea Insula Tenerife Oferte Insula Tenerife

Playa De Las Americas

Playa De Las Americas

Playa de las Americas este capitala partid de Tenerife, care este cel mai important aspect de retinut despre această stațiune plină de viață de pe coasta de sud a insulei.


Costa Adeje

Costa Adeje

Destinația statiune de Costa Adeje este pentru toate punctele de vedere, zona de Playa de las Americas rulează la vest de Veronicas, prin Puerto Colon, Torviscas, Fanabe, Playa del Duque, și apoi în cele din urmă pe față La Caleta.


Puerto De La Cruz

Puerto De La Cruz

Puerto de la Cruz este un oras si municipiu în partea de nord a insulei Tenerife, Insulele Canare, Spania. Acesta a fost cunoscut anterior de traducerea în limba engleză, "Port al Crucii", deși în zilele noastre este cunoscut în toate limbile dupa numele acestuia spaniolă.


Tenerife

Tenerife

Insula Tenerife este cea mai mare (2034 kilometri patrati) si cea mai inalta (3718 metri) dintre Insulele Canare fiind numita si "Insula Primaverii Vesnice", deoarece temperaturile aici nu coboara sub 20°C si nu depasesc 30°C. Putem spune ca insula se aseamana cu o piramida colosala inconjurata de plaje de o frumusete deosebita. In centrul Insulei Tenerife se intalneste El Teide, masivul muntos cel mai inalt din Spania, cu inaltimea de 3.718 m. În opinia alpiniştilor, ascensiunea până în vârf este foarte dificilă, datorită faptului că începe extrem de aproape de nivelul mării.


Puerto Santiago

Puerto Santiago

Direct la sud de Los Gigantes este satul de pescuit vechi de Puerto Santiago, care, în ciuda dezvoltarea extensivă, încă mai păstrează o atmosferă fără grabă, familiară. Puerto de Santiago se află între Playa de la Arena și Los Gigantes. Este pe drumul de coastă, care leagă satele.


Golf del Sur

Golf del Sur

Golf del Sur este un curs de stațiune de vacanță și de golf situat în Tenerife, Insulele Canare în municipalitatea San Miguel de Abona. În 1989, 1992, 1993 și 1994, Golf del Sur a găzduit turneul Tenerife Deschis.


Los Cristianos

Los Cristianos

Los Cristianos este un oraș în Spania, cu o populatie de 20506 (2015), situat pe coasta de sud a insulei Canare Tenerife. Situat în municipiul Arona între conul de munte Chayofita și mai mare munte Guaza.


San Miguel De Abona

San Miguel De Abona

San Miguel de Abona este un oraș și o municipalitate pitoreasca din partea de sud a insulei Tenerife, una dintre Insulele Canare și parte a provinciei Santa Cruz de Tenerife, Spania.


Guia De Isora

Guia De Isora

Guia de Isora, de asemenea, cunoscut doar ca ghid, este un municipiu în provincia Santa Cruz de Tenerife, pe insula Tenerife, Spania--Canarias. Capitala este situat în orașul de Guia, situat la aproximativ 560 de metri.


Santa Cruz De Tenerife

Santa Cruz De Tenerife

O modalitate foarte bună de a explora orașul este de a lua un tur cu autobuzul deschis-top, unde puteți sări pe și în afara, luând în repere importante pe drum.


Playa Paraiso

Playa Paraiso

Playa Paraiso este o insula situata la 12 de mile nord de Playa del Carmen, în statul mexican de Quintana Roo.


Callao Salvaje

Callao Salvaje

Callao Salvaje este situat pe coasta de sud a insulei Tenerife, la aproximativ 10 km de Playa de las Americas.


Costa Del Silencio

Costa Del Silencio

Situat în partea de sud a insulei Tenerife, Costa Del Silencio, care se traduce ca coasta tăcut, a fost una din statiunile turistice primul scop construit.


El Medano

El Medano

El Médano (spaniolă, "Duna de nisip") este un oraș din municipalitatea Granadilla de Abona, pe insula Tenerife, una dintre Insulele Canare. Golful principal este împărțit în trei zone, zona generală de navigație cu puncte de intrare și ieșire foarte bune, zona de înot, marcată de un lanț de boye și golful porcilor, care trebuie evitat din motive de securitate.


Playa De La Arena

Playa De La Arena

Playa de la Arena este un oraș-stațiune situată la sud de statiuni din Los Gigantes și Puerto Santiago în municipiul Santiago del Teide pe coasta de vest a insulei Tenerife, Spania.





Arona

Arona

Arona este un oraș spaniol situat în provincia Santa Cruz de Tenerife în sudul insulei Tenerife (Insulele Canare). Ca populație este a treia municipalitate din Tenerife (după Santa Cruz de Tenerife și San Cristóbal de La Laguna) și a cincea din Insulele Canare.


Los Realejos

Los Realejos

Los Realejos este un municipiu în provincia Santa Cruz de Tenerife, pe insula Tenerife, Spania--Canarias. Capitala este situat în orașul de Los Realejos, situat la aproximativ 327 de metri.