Statiuni si orase in regiunea Insula Tinos

Tinos face parte din arhipelagul Cicladelor fiind a treia insula ca marime. Este o insula de pelerinaj. Insula este inconjurata de Andros, Syros si Mykonos, fiind situata in partea de nord a Marii Egee. 40 de sate mici pitoresti, peste 700 de biserici si manastiri, plaje frumoase cu nisip fin impodobesc frumoasa insula Tinos.

Insula este cunoscuta si sub numele de Ydroussa (hydria – apa) din cauza abundentei de apa care ii inunda malurile. Mitologia greaca spune ca Tinos este casa Zeului Vanturilor, Aeolus.

Inca necunoscuta de catre majoritatea turistilor straini, Tinos atrage in mod special pelerinii greci care vin aici sa atingă icoana miraculoasa a Fecioarei Maria.

Statiunile si orasele din Insula Tinos unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insula TinosObiective turistice in regiunea Insula Tinos Oferte Insula Tinos

Tinos

Tinos

Tinos face parte din arhipelagul Cicladelor fiind a treia insula ca marime. Este o insula de pelerinaj. Insula este inconjurata de Andros, Syros si Mykonos, fiind situata in partea de nord a Marii Egee. 40 de sate mici pitoresti, peste 700 de biserici si manastiri, plaje frumoase cu nisip fin impodobesc frumoasa insula Tinos. Insula este cunoscuta si sub numele de Ydroussa (hydria – apa) din cauza abundentei de apa care ii inunda malurile. Mitologia greaca spune ca Tinos este casa Zeului Vanturilor, Aeolus. Inca necunoscuta de catre majoritatea turistilor straini, Tinos atrage in mod special pelerinii greci care vin aici sa atingă icoana miraculoasa a Fecioarei Maria.