Statiuni si orase in regiunea Insulele Canare

Insula Palma mai este numita si La Isla Bonita (insula frumoasa) sau La Isla Verde (insula verde) si intr-adevar este cea mai verde insula din arhipelagul insulelor Canare. De la paduri pana la stanci abrupte care ascund plaje cu nisip negru, insula are surprize la tot pasul.

Statiunile si orasele din Insulele Canare unde puteti gasi pachete turistice in portalul Direct Booking.

Insulele CanareObiective turistice in regiunea Insulele Canare Oferte Insulele Canare

Fuerteventura

Fuerteventura

Fuerteventura este o insulă din arhipelagul canar, situată în Oceanul Atlantic la 97 km de la coasta nord-estică africană. Cunoscută din timpuri antice drept Insula Fericiţilor, Fuerteventura nu dezminte această descriere destul de adecvată. Insula este, într-adevăr, un loc al timpului liber şi al lenevirii, al plajei nesfârşite şi al nisipului auriu.


Lanzarote

Lanzarote

Insula Lanzarote este cea mai estica dintre Insulele Canare, fiind a patra ca marime din acest arhipelag - 845.9 km patrati. La nord de Lanzarote se afla cateva insule mai mici - Graciosa, Montaña Clara si Alegranza, care, impreuna cu insulitele Roque del Este si Roque del Oeste, formeaza Rezervatia Naturala Arhipelagul Chinijo, un refugiu pentru un mare numar de pasari marine..


Playa Blanca

Playa Blanca

Playa Blanca se află în sudul insulei Lanzarote și de-a lungul anilor a devenit cea de-a treia zonă turistică de pe insulă. Premiată cu numeroase ocazii pentru frumusețea sa, această zonă plăcută și liniștită, este locul ideal de vacanță pentru familii.Playa Blanca are o paletă largă de hoteluri și un sector de servicii înfloritor: baruri, restaurante, posibilități de afaceri, un port de agrement dintre cele mai bune din Lanzarote. Este asemenea aproape de plajele Papagayo, de portul de agrement care se mandrește cu un nou centru comercial. La câteva minute de Playa Blanca puteți găsi Parcul Național Timanfaya, La Geria, câmpiile cu sare de la Janubio, laguna verde El Golfo, Los Hervideros sau orașul fermecător Yaiza. Din Playa Blanca puteți lua ferryboat-ul până la insula vecină Fuerteventura, plimbare ce durează între 25-35 de minute.


Puerto Del Carmen

Puerto Del Carmen

Este localizată în sud-estul insulei Lanzarote și este printre cele mai importante puncte turistice ale zonei. Sunt mai mult de 6 km de plaje (Grande Beach, Los Pocillos și Matagorda fiind cele mai întinse) și o mare varietate de hoteluri.Puerto del Carmen are o mare varietate de servicii și centre pentru petrecerea timpului liber de-alungul bulevardului Las Plajas: magazine, centre comerciale, restaurante și baruri, discoteci, puburi și, în general, o viața de noapte vibrantă. De asemenea, puteți să vă bucurați de sporturi nautice, scufundări, excursii pe mare. Fără îndoială, Puerto Del Carmen este destinația pentru tineri și ei care iubesc viața de noapte, fiind locul cu concentrația cea mai mare de baruri, puburi și discoteci.


Costa Teguise

Costa Teguise

Este localizată în estul Lanzarote, aproape de capitală și la numai 10 -15 minute cu mașina de aeroport. Oferă toate tipurile de cazare și activități. Costa Teguise este una dintre zonele turistice cele mai atractive ale Lanzarote datorită ofertei largi pentru cazare, plaje, servicii și liniștea zonei. Este într-adevar zona preferată de familii. Unul dintre farmecele Costa Teguise este multitudinea facilităților pentru petrecerea timpului liber, de la sporturi nautice la golf și aqua-parcuri. De-a lungul plajei Cucharas și a bulevardului Jablillo se găsesc multe școli de windsurfing și alte sporturi nautice.Plajele sunt cele mai apreciate, plaja Cucharas pentru iubitorii de windsurf în timp ce plaja Bastian este ideală pentru familiile cu copii. Deși mult mai mică, plaja cu nisip fin alb a Jablillo este de asemenea notabilă. Dacă vă aflați în Costa Teguise, trebuie să vizitați Pueblo Marinero, un sat pescăresc care are clădiri construite în stil tradițional, concepute de artistul César Manrique.


La Palma Island Insulele Canare

La Palma Island Insulele Canare

Insula Palma mai este numita si La Isla Bonita (insula frumoasa) sau La Isla Verde (insula verde) si intr-adevar este cea mai verde insula din arhipelagul insulelor Canare. De la paduri pana la stanci abrupte care ascund plaje cu nisip negru, insula are surprize la tot pasul. Declarata rezervatie biosferica de catre UNESCO, insula are multe zone protejate, iar in interior veti descoperi parcul national Caldera de Taburiente. Lava vulcanica ce s-a scurs in ocean a creat o coasta stancoasa joasa cu multe golfulete ascunse. In La Palma se afla multe monumente si manastiri, biserici si muzee.


Corralejo

Corralejo

Corralejo este o statiune turistica situata în satul Corralejo, municipiul La Oliva, pe partea de nord a Insulei Fuerteventura. In sud, la scurtă distanţă de portul vechi exista un cuplu de plaje mai spaţioase cu nisip fin, care au vedere la Insula Lobos. Întrucât mică plajă de la vechiul port în Corralejo pare a face uz de spaţiu, aceste plaje mai mari sunt destinate turiştilor care stau în partea de nord a Fuerteventura. Dar motivul principal pentru care oamenii merg la Corralejo este de a vizita dunele de nisip situate pe kilometri de plaje.


Yaiza

Yaiza

Yaiza este un municipiu de pe insula Lanzarote din Insulele Canare, Spania. Acesta se află în sud-vest a insulei și face parte din provincia Las Palmas.


Caleta De Fuste

Caleta De Fuste

Caleta de Fuste ( de asemenea, cunoscut sub numele de El Castillo și Costa Caleta ) este cea mai mare comunitate din municipiul Antigua , Las Palmas , Spania pe insula Fuerteventura în Insulele Canare .


Gomera

Gomera

Insula Gomera este a doua cea mai mica din arhipelacul insulelor Canare. Gomera este caracterizata de masivul muntos central cu inaltimea de 1.487m. Zona Alto de Garajonay a fost declarata Parc National. De origine vulcanica si cu o vegetatie alternanta, vaile prezinta terase abrupte ce ofera panorame de neuitat. Mica padure tropicala reprezinta un paradis pentru exploratori si pentru naturalisti, insa daca doriti sa va aventurati in interiorul insulei va recomandam un ghid. Zonele insorite din sud, cu stancile aride si fermele dintre zonele aride, in acre se cultiva legume, vita de vie si fructe, impreuna cu peisajele deosebite, constituie farmecul acestei insule.


Costa Calma

Costa Calma

Costa Calma este o staţiune populară de pe insula Fuerteventura, care face parte din Insulele Canare; este un golf larg, avand lungimea de aproximativ 1,5 km. In anii 1970, aici incepeau sa fie amplasate primele hoteluri, restaurante si magazine. Turistii veniti in concediu apreciaza aici in mod deosebit plaja cu nisip fin si deschis la culoare, modelata de vanturi puternice; din acest motiv, aici se desfasoara mereu campionate de wind-surfing. Spre sud, puteti merge pe jos de-a lungul plajei catre Morro Jable aproximativ la 21 km. In partea de nord, plaja este limitata de stanci negre care par sa iasa din mare.


El Hierro

El Hierro

El Hierro (“fierul” în limba spaniolă) este una din cele şapte insule principale din Insulele Canare (Spania). Este situată în Oceanul Atlantic, în partea occidentală a arhipelagului. Aparţine provinciei Santa Cruz de Tenerife. Capitala este Valverde. El Hierro are o suprafaţă de 268,71 km². Punctul cel mai înalt este vârful Malpaso, cu 1.501 m, ofera un peisaj de o mare frumusete, mai mult de jumatate fiind protejat prin Legea spatiilor naturale. Populaţia insulei (fără turişti) este de 10.753 locuitori.


Playas De Jandia

Playas De Jandia

Playas de Jandia este o locatie din Fuerteventura cu plaje late si nisip fin. Playas de Jandia este o atractie datorita dunelor ce o inconjoara si totodata datorita malului de nisip care se afla la aproximativ 50 m de plaja propriu-zisa si are o lungime de 200-250 m. În zona centrala se gaseste masivul Betancuria cu o cota maxima de 762 m în vârful de Atalaya. În sud se afla mica insula Pared si peninsula Jandia cu vârful Zarza de 812 m altitudine. Acesta este vârful cel mai înalt de pe insula. Majoritatea turistilor care vin în Playas de Jandia, sunt de nationalitate germana şi acest lucru se reflectă în procentul mai mare de restaurante şi baruri cu specific german .


Costa De Antigua

Costa De Antigua

Costa de Antigua se află în mijlocul coastei de est a statiunii Fuerteventura, la mai puţin de doi kilometri de la Caleta de Fuste. Aeroportul internaţional este la mai puţin de zece minute de mers cu maşina. Costa de Antigua este o staţiune în curs de dezvoltare încă în fază incipientă, care se adreseaza tuturor categoriilor de varsta: familii cu copii mici, cupluri de toate vârstele, jucători de golf şi iubitorii sporturilor de apă se pot bucura cu totii de o vacanta aici. Plaja de nisip alb este spălată de apele Atlanticului, care sunt mai linistite pe coasta de est decât pe coasta de vest.


Aguimes

Aguimes

Agüimes este un oraș și municipiu spaniol din partea de est a insulei Gran Canaria din provincia Las Palmas din Insulele Canare.